Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijn
Deel
  Wie wil een band opbouwen op basis van wederkerigheid?

Wie wil een band opbouwen op basis van wederkerigheid?

Structureel werk · Flexibele uren
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Ondersteuning Thuis
#80506
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ondersteuning-Thuis/activiteiten/Wie-wil-een-band-opbouwen-op-basis-van-wederkerigheid/80506 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bent u rond de 75 jaar oud en zou u het gezellig vinden een wandelingetje te maken en een vriendschap op te bouwen met een mede-inwoner van Waddinxveen?

Uitgebreide omschrijving

Meneer (75) wil graag een vriendschappelijke relatie opbouwen waar hij zelf ook iets voor de ander betekenen. Bij elkaar over de vloer komen en samen wandelen zou meneer graag in de toekomst zien gebeuren. In beweging blijven is voor meneer erg belangrijk. Meneer heeft veel gereisd en de interesse in de Oosterse Wereld is zichtbaar in zijn huis.

 

Wie is rond dezelfde leeftijd en is zelf op zoek naar vriendschap of wil tijd steken in het opbouwen van een vriendschappelijke relatie?

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Ondersteuning Thuis > Wie wil een band opbouwen op basis van wederkerigheid?

Over Ondersteuning Thuis

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ondersteunende zaken. Het gaat niet om het geven van lichamelijke zorg. Onze vrijwilligers komen thuis bij ouderen, ondersteunen bij mantelzorg of bieden hulp in kwetsbare gezinnen.