Vrijwilligers werven in Waddinxveen begint hier

In 3 stappen naar jouw vrijwilliger

Maak een gratis account aan en je kunt direct aan de slag. ​Vind jouw vrijwilligers of plaats jouw vacature in de vacaturebank van Waddinxveen. Eenmalig, flexibel of juist voor een langere periode.

Registreer je organisatie

Creëer een persoonlijk account en registeer je organisatie. Dit is gratis en zo gebeurd!

Plaats een vacature

Dit kan direct nadat je organisatie door ons is goedgekeurd en geactiveerd.

Vind vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen jouw vacature vinden, maar je kunt ze ook zelf benaderen.

Handige informatie

Wil je meer weten over bijvoorbeeld het keurmerk Goed Geregeld, vrijwilligersbeleid, hoe het zit met de VOG of de vrijwilligersverzekering? Wij hebben een aantal zaken voor je op een rijtje gezet.

Academie

Ben je op zoek naar (online) trainingen/cursussen of wil je graag je eigen kennis van een onderwerp overdragen? Op de Academie-pagina vind je meer informatie.

Vraag advies

Liever wat hulp nodig met het vinden van de juiste vrijwilliger? Wij helpen je. Van het meezoeken in ons netwerk tot het schrijven van sterke vacatures.

Help je vrijwilligers verder te ontwikkelen

Gedreven vrijwilligers moet je gedreven houden. Met een leuke werkplek, maar ook met de kans om verder te groeien. In vaardigheden én in persoon. Help hen ontwikkelen met een training, workshop of bijeenkomst. En stel de training ook open voor andere vrijwilligers!


Let op: we delen alleen activiteiten die helpen de deskundigheid van vrijwilligers te vergroten.

Lorem ipsum

Impactrapportage

Maak je impact zichtbaar en meetbaar

Met behulp van activiteitenrapporten kan je de deelname van gebruikers aan activiteiten bijhouden, en het aantal uren van gebruikers rapporteren. Kortom: je kan je impact meetbaar maken.


Door je impact te kwantificeren kan je de economische waarde van vrijwilligerswerk berekenen (bereken jouw SROI). Dit is cruciaal om vrijwillige inzet de erkenning te geven die het verdient. Bovendien kan je het gebruiken ter verantwoording en om nieuwe fondsen te werven.

Meer dan 50 organisaties plaatsen al hun vacatures in onze vacaturebank