Vrijwilligersacademie Waddinxveen

Op de Vrijwilligersacademie worden interessante en leerzame workshops en e-learnings aangeboden. Daag jezelf uit, ontwikkel nieuwe vaardigheden, werk aan je leerdoelen en ontmoet nieuwe mensen! Zo maak je jouw werk als vrijwilliger nóg leuker, leerzamer en uitdagender!

Meld je aan voor de online workshops van Rabo ClubSupport

Is jouw club klaar voor de toekomst?

Veel sport- en cultuurverenigingen spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 20 maart tot en met donderdag 30 maart 2023 een aantal online workshops waarin we de meest voorkomende thema’s behandelen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid.

Doe ook mee en ga aan de slag met de ambities van jouw club!

  

Nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen Tijdens de online workshops delen we actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij je club. Programma Hieronder vind je meer informatie over de online workshops. Een aantal workshops worden meerdere keren aangeboden. Alle workshops starten om 19:30 uur en eindigen ongeveer om 21:00 uur.


Dit zijn de beschikbare workshops:

  • Vrijwilligersmanagement
  • Ledenbinding
  • Presteren met communiceren
  • Jouw club klaar voor de toekomst!?
  • Gezonde club: voeding, roken en alcohol
  • Duurzame accommodatie
  • Sociale veiligheid op de club
  • Modern besturen
  • Geld genereren (Fondsenwerving voor beginners)

Bekijk het aanbod van leerzame workshops, e-learnings en handige tips

Workshops

De Vrijwilligersacademie Waddinxveen biedt kwalitatieve, leerzame workshops.

E-learnings

Ook kun je E-learnings volgen. Dit kun je doen waar en wanneer het jou uitkomt, via internet. 

Interessante tips

Organisaties uit het hele land geven tips over het werken met en het begeleiden en motiveren van vrijwilligers

Zelf een workshop aanbieden?

Weet jij alles over social media, financiën, HR of een ander interessant onderwerp? En lijkt het je leuk om je kennis te delen met een groep vrijwilligers of vrijwilligerscoördinatoren? Neem dan contact op met ons op.

Algemene voorwaarden trainingen door de Vrijwilligersacademie Waddinxveen

Onze workshops kosten je geen geld omdat wij je graag dit aanbod doen. Degene die de workshop aan jou aanbiedt steekt er tijd, kwaliteit en energie in dus vragen wij van jou wel je aanwezigheid en het akkoord gaan met de voorwaarden waarin o.a. annuleringregels en afwezigheidkosten staan vermeld.

Maak een afspraak

Weet je niet wat bij je past of waar je moet beginnen? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met onze coördinator. We helpen je graag verder op weg!