Skip Sidebar
Kwadraad

Kwadraad

Non-profit

Over ons

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Steunouder gezocht voor een vrolijke spontane tweeling van 7 jaar

Steunouder gezocht voor een vrolijke spontane tweeling van 7 jaar

Taak · 2–4 uur
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kwadraad
#56319
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kwadraad1/activiteiten/Steunouder-gezocht-voor-een-vrolijke-spontane-tweeling-van-7-jaar/56319 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een vrolijke, spontane tweeling van 7 jaar ben ik op zoek naar een leuke en gezellige plek om op de woensdagmiddag te spelen. Ben jij hun steunouder?

Uitgebreide omschrijving

Heb jij een groot hart én een plekje in je huis én in je leven? Dan ben jij misschien dé steunouder voor deze tweelingbroer- en zus die hen één middag per week opvangt en zo de ouders wat lucht geeft?


De moeder is best in staat om voor haar kind(eren) te zorgen, maar heeft het nu even zwaar. Zelf heeft zij onvoldoende netwerk om haar kinderen even onder te brengen. Door een middag per week haar kinderen onder je hoede te nemen, zorg je ervoor dat de moeder zelf goed voor haar kinderen kan blijven zorgen. Hiermee voorkom je dat de stress toeneemt waardoor ze 'zwaardere' hulp nodig heeft.


Je hoeft met de kinderen niets bijzonders te doen. Zij draaien gewoon een middagje mee in jouw/jullie leven. Jij bent als het ware een (extra) oom of tante, opa of oma, buurman of buurvrouw bij wie zij weer gewoon onbezorgd kind kunnen zijn. Zij houden heel erg van van puzzelen, buitenspelen, spelen met Lego, Kapla, auto's en knutselen.Vanaf 21 jaar tot 80 jaar, met of zonder kinderen, jij kunt Steunouder zijn.


Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Sandy van Gageldonk, Steunouder coördinator voor de gemeente Waddinxveen. Zij vertelt je er graag meer over.


We hebben in Waddinxveen meerdere aanvragen van vraagouders dus we kunnen kijken wat je mogelijkheden zijn. Stuur Sandy in een reactie je telefoonnummer en emailadres, dan neemt zij zo snel mogelijk contact met je op.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Kwadraad > Steunouder gezocht voor een vrolijke spontane tweeling van 7 jaar

Over Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur.