Skip Sidebar

Kwadraad

Non-profit

Over ons

Steunouders gezocht!
Een middag per week een kind opvangen en zo de ouders wat lucht geven. De ouders zijn best in staat om voor hun kind(eren) te zorgen, maar hebben het nu even zwaar. Bijvoorbeeld ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Over Kwadraad

Steunouders gezocht!
Een middag per week een kind opvangen en zo de ouders wat lucht geven. De ouders zijn best in staat om voor hun kind(eren) te zorgen, maar hebben het nu even zwaar. Bijvoorbeeld vanwege ziekte, werkloosheid of een scheiding. Zelf hebben ze onvoldoende netwerk om hun kind even onder te brengen. Door een middag per week gemiddeld (het mag ook meer of minder) het kind onder je hoede te nemen, zorg je ervoor dat de ouders zelf voor hun kinderen kunnen blijven zorgen. Hiermee voorkom je dat de stress toeneemt waardoor ze 'zwaardere' hulp nodig hebben. Je hoeft met het kind niets bijzonders te doen. Het draait gewoon een dagje mee in jouw/jullie leven. Jij bent als het ware een (extra) oom of tante, opa of oma, buurman of buurvrouw bij wie het weer gewoon onbezorgd kind kan zijn. Vanaf 21 jaar tot 80 jaar, met of zonder kinderen, jij kunt Steunouder zijn.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Sandy, Steunouder coördinator voor de gemeente Waddinxveen. Zij vertelt je er graag meer over.

We hebben in Waddinxveen meerdere aanvragen van vraagouders dus we kunnen kijken wat je mogelijkheden zijn. Stuur Sandy in een reactie je telefoonnummer en emailadres, dan neemt zij zo snel mogelijk contact met je op.

Of kijk op de website voor meer informatie: 
www.steunouder.nl/waddinxveen

Foto's