Voorzitter Non-foodbank Gouda e.o.

Voorzitter Non-foodbank Gouda e.o.

Taak · 2–4 uur
Gouda, Zuid-Holland, Nederland
ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheidWelzijn
1 Geen armoede3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Non-foodbank Gouda e.o.
#76551
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/nonfoodbankgouda/activiteiten/Voorzitter-Non-foodbank-Gouda-eo/76551 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Non-foodbank Gouda e.o. zoekt een voorzitter die de organisatie o.a. vertegenwoordigt bij overleggen met sociale partners en Gemeenten.

Uitgebreide omschrijving

De Non-foodbank Gouda e.o. is opgericht om armoede te bestrijden. Wij helpen mensen door hen van huisraad en kleding te voorzien. De Non-foodbank opereert daarbij extra circulair door een tweede, derde of zelfs vierde leven te bieden aan kleding, schoenen, meubels, keukengerei of fietsen. Bij de Non-foodbank zijn ruim 35 vrijwilligers actief.


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Non-foodbank Gouda e.o.

Onze doelstelling is het inzamelen en gratis verstrekken van nette huisraad en kleding aan mensen die onvoldoende financiële middelen hebben. Ook gebruikte fietsen, rijklaar gemaakt vinden tegen een kleine vergoeding hun weg naar veel gezinnen. Via verwijzing door aangewezen instanties kunnen ook mensen woonachtig in Waddinxveen bij ons terecht.
In onze magazijn in Gouda worden de spullen verzameld en gecontroleerd door vrijwilligers en netjes in de schappen gezet. Onder begeleiding van een gastvrouw/heer kunnen cliënten op afspraak de benodigde artikelen uitzoeken.