Skip Sidebar

Over ons

Onze doelstelling is het inzamelen en gratis verstrekken van nette huisraad en kleding aan mensen die onvoldoende financiële middelen hebben. Ook gebruikte fietsen, rijklaar gemaakt vinden tegen een ...

ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheidWelzijn
Geen armoedeOngelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Non-foodbank Gouda e.o.

Over Non-foodbank Gouda e.o.

Onze doelstelling is het inzamelen en gratis verstrekken van nette huisraad en kleding aan mensen die onvoldoende financiële middelen hebben. Ook gebruikte fietsen, rijklaar gemaakt vinden tegen een kleine vergoeding hun weg naar veel gezinnen. Via verwijzing door aangewezen instanties kunnen ook mensen woonachtig in Waddinxveen bij ons terecht.
In onze magazijn in Gouda worden de spullen verzameld en gecontroleerd door vrijwilligers en netjes in de schappen gezet. Onder begeleiding van een gastvrouw/heer kunnen cliënten op afspraak de benodigde artikelen uitzoeken.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Medewerkers Non-foodbank
Structureel werk · 4–8 uur/week
Gouda
Medewerkers Non-foodbank
Onze vrijwilligers werken op diverse afdelingen in ons magazijn in Gouda om alles netjes te organiseren zodat onze cliënten huisraad of kleding kunnen uitzoekenGeplaatst door Non-foodbank Gouda e.o.
Voorzitter Non-foodbank Gouda e.o.
Taak · 2–4 uur
Gouda
Voorzitter Non-foodbank Gouda e.o.
De Non-foodbank Gouda e.o. zoekt een voorzitter die de organisatie o.a. vertegenwoordigt bij overleggen met sociale partners en Gemeenten. Geplaatst door Non-foodbank Gouda e.o.

Foto's