Skip Sidebar
De Luisterlijn

De Luisterlijn

Non-profit

Over ons

Houd jij ervan om goed naar anderen te luisteren? En ben je een tot twee dagdelen per week beschikbaar? Dan is de Luisterlijn naar jou op zoek. Als vrijwilliger bij ons bied je een luisterend oor aan ...

WelzijnKunst & cultuurOuderen
Goede gezondheid en welzijnVrede, justitie en sterke publieke dienstenOngelijkheid verminderen
Deel
De Luisterlijn

Over De Luisterlijn

Houd jij ervan om goed naar anderen te luisteren? En ben je een tot twee dagdelen per week beschikbaar? Dan is de Luisterlijn naar jou op zoek. Als vrijwilliger bij ons bied je een luisterend oor aan mensen met zorgen, verdriet en problemen. Anoniem.
Op een tijd en plaats die jou goed uitkomen.

Over de Luisterlijn
1.350 vrijwilligers helpen mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Zij werken thuis of vanuit een van de 28 locaties. De Luisterlijn is al 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die emotionele steun op afstand biedt. De Luisterlijn maakt onderdeel uit van de WMO en wordt gefinancierd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.


Wat vragen wij:
- Leergierige en open houding
- Geen specifieke vooropleiding
- Inzet van gemiddeld 4 uur per week
- 1 x per maand doe je een nachtdienst van 4 uur
- Deelname aan onze training in Rotterdam.

Wil je meer weten over het vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn? Kijk dan op onze website deluisterlijn.nl of stuur een bericht.
Is dit iets voor jou, dan bieden wij je eerst een training aan. Daarin helpen beroepskrachten je om je luister- en gespreksvaardigheden verder te ontwikkelen. Binnenkort start er een training bij jou in de buurt. Geef je op via onze website (deluisterlijn.nl). Ook na de training blijven we je professioneel begeleiden en ondersteunen en houd je contact met een hecht team van vrijwilligers. We kijken uit naar jouw reactie!

deluisterlijn.nl

Foto's