Skip Sidebar

Over ons

Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening biedt hulp aan noodlijdende huisdieren én in het wild levende dieren in de gemeenten Gouda, Krimpenerwaard, Zuidplas en Waddinxveen.

Met elkaar zorgen we ...

Dierenwelzijn
Deel
Medewerker vogel- en wilde dierenopvang

Medewerker vogel- en wilde dierenopvang

Structureel werk · 4–5 uur/week
Industriestraat 1b, 2802 AC Gouda, Netherlands
Dieren verzorgen
Dierenwelzijn
Aanmeldingen gesloten.
Activiteit Delen
Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening
#53299
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Stichting-Centrum-voor-Dierenhulpverlening/activiteiten/Medewerker-vogel--en-wilde-dierenopvang/53299 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je draagt zorg voor gewonde of zoekgeraakte (in het wild levende) vogels en dieren in de regio Midden-Holland

Uitgebreide omschrijving

Vind jij dat dat wij mensen met respect om moeten gaan met de dieren in onze leefomgeving?

Wil je meehelpen om deze dieren zorg en opvang te bieden als dat nodig is? 

Heb je wekelijks nog een paar uurtjes tijd over?

Kom dan werken als MEDEWERKER VOGELOPVANG bij het Centrum voor Dierenhulpverlening in Gouda.


Samen met je collega’s zorg je dat de dieren op tijd het juiste voer krijgen en dat de hokken schoon zijn. Ook leer je gewonde en zieke dieren te behandelen en te verzorgen. Ben je begaan met het welbevinden van dieren? Heb jij oog voor het gedrag van dieren? Ben je leergierig en houd je van aanpakken? Kun je tegen een stootje? Dan hebben we jou graag in ons opvangteam!


Ben je minimaal een dagdeel per week beschikbaar en wil je ons enthousiaste team in dit dankbare werk komen versterken? Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden; voor iedere dierenvriend is er passend werk te vinden. Eerst meelopen en werk en sfeer ‘proeven’ is altijd mogelijk.  

 

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen gesloten.
Activiteit Delen
Gouda Activiteiten > Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening > Medewerker vogel- en wilde dierenopvang

Over Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening

Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening biedt hulp aan noodlijdende huisdieren én in het wild levende dieren in de gemeenten Gouda, Krimpenerwaard, Zuidplas en Waddinxveen.

Met elkaar zorgen we ervoor dat de dieren de hulp krijgen die ze nodig hebben. Zo worden honden en katten bijvoorbeeld met de dierenambulance opgehaald en naar de dierenarts of het asiel gebracht. Vogels en in het wild levende dieren worden in onze eigen opvang ondergebracht en verzorgd tot ze weer in de natuur kunnen worden uitgezet. Voor gevonden huisdieren wordt de eigenaar gezocht.

De dierenambulance,  de vogelopvang en de centrale zouden niet kunnen draaien zonder onze – onmisbare - vrijwilligers. Alle vrijwilligers krijgen in aanvang een interne ‘on-the-job’ opleiding.