Skip Sidebar

Over ons

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn ...

Deel
 SPORTIEF VERDUURZAMEN Wie draagt er bij aan de denktank?

SPORTIEF VERDUURZAMEN Wie draagt er bij aan de denktank?

Structureel werk · Flexibele uren
Advies & MentoringSport
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen
#53417
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/SPORTIEF-VERDUURZAMEN-Wie-draagt-er-bij-aan-de-denktank/53417 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Van sterk stijgende energieprijzen tot duurzame bedrijfsvoering. En wat als je minder plastic op de club wilt terwijl sportbonden het gebruik van glaswerk langs de velden niet toestaan. Energiegebruik, Duurzaamheid en Afval is een steeds belangrijker thema voor sportverenigingen.

Zie je duurzame kansen voor de sport? Heb je zin om bij te dragen aan de Waddinxveens ambitie? Zodat we met elkaar meer verspilling tegen te gaan en sportieve organisaties aanzetten tot een meer eigentijdse en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. 

Er zijn clubs die vooroplopen en die mogelijk ervaringen kunnen en willen delen met anderen. Het wiel hoeft niet telkens weer opnieuw uitgevonden te worden.  Daarom is vanuit het Sportakkoord voorgesteld om samen met de gemeente Waddinxveen en een aantal vertegenwoordigers van de Waddinxveense sportclubs een Denktank op te zetten om de reeds bestaande ideeën (zogenaamde “best practices”) bij elkaar te brengen en mogelijk nieuwe ideeën te ontwikkelen.

We mikken daarbij op een beperkt aantal (online) bijeenkomsten in de eerste helft van 2022 met hopelijk een aantal conclusies en concrete acties die direct na de zomer in gang gezet kunnen worden.

Welke sportieve man en/of -vrouw met duurzame genen wil ons helpen om een vliegende start te maken?

NULL
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Sport, spel en bewegen platform Waddinxveen

Het platform i.o. wil bijdragen aan dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich op Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, kinderopvangorganisaties, de gemeente Waddinxveen, besturen van Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging en de inwoners van Waddinxveen.