Samen op pad!

Samen op pad!

Structureel werk · Flexibele uren
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
VervoerBegeleidingSociaal contactMaatje & buddy
WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
3 Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ondersteuning Thuis
#68498
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ondersteuning-Thuis/activiteiten/Samen-op-pad/68498 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

89jarige dame die graag 1x per 14 dagen iemand op bezoek krijgt of met iemand op pad gaat, bijvoorbeeld om te winkelen.

Uitgebreide omschrijving

Voor een 89jarige dame zoeken we naar een vrijwilliger die haar 1x per 14 dagen wil bezoeken, of met haar op pad wil gaan. Gezien haar leeftijd gaat ze zelf niet zo makkelijk meer de deur uit alleen.


De dame in kwestie heeft een zeer brede algemene kennis en is geïnteresseerd in cultuur beheerst diverse talen.


Vind je het leuk om deze dame te bezoeken, en zo af en toe eens mee te nemen om bijvoorbeeld te gaan winkelen? En ben je in bezit van een rijbewijs?


We zien je aanmelding dan graag tegemoet!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ondersteuning Thuis

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ondersteunende zaken. Het gaat niet om het geven van lichamelijke zorg. Onze vrijwilligers komen thuis bij ouderen, ondersteunen bij mantelzorg of bieden hulp in kwetsbare gezinnen.