Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ...

WelzijnOuderenKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Samen boodschappen doen? Help iemand op weg!

Samen boodschappen doen? Help iemand op weg!

Structureel werk · Flexibele uren
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
Sociaal contactBoodschappen doen
WelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Ondersteuning Thuis
#77831
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ondersteuning-Thuis/activiteiten/Samen-boodschappen-doen-Help-iemand-op-weg/77831 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Boodschappen doen, het lijkt zo gewoon maar voor sommige mensen is het een hele klus. Kun jij iemand hierin ondersteunen?

Uitgebreide omschrijving

Voor Ondersteuning Thuis zijn we op zoek naar vrijwilligers die inwoners een handje willen helpen. Samen boodschappen doen omdat het alleen niet zo lekker (meer) gaat. Wat voor jou iets heel gewoons is kan voor een ander al een flinke drempel zijn.


Help jij iemand graag door met regelmaat samen een boodschap te gaan doen? Samen is het immers ook een stuk gezelliger. Meld je aan!

Wat vrijwilligers nodig hebbenūüėá Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Ondersteuning Thuis > Samen boodschappen doen? Help iemand op weg!

Over Ondersteuning Thuis

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ondersteunende zaken. Het gaat niet om het geven van lichamelijke zorg. Onze vrijwilligers komen thuis bij ouderen, ondersteunen bij mantelzorg of bieden hulp in kwetsbare gezinnen.