Hulp in de tuin

Hulp in de tuin

Structureel werk · Flexibele uren
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
TuinierenBuitenHulpverleningOndersteunend werk
WelzijnOuderenNatuur & Milieu
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Ondersteuning Thuis
#75263
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ondersteuning-Thuis/activiteiten/Hulp-in-de-tuin/75263 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij groene vingers en wil jij een 83-jarige dame structureel helpen bij de wat grotere tuinklussen? Meld je dan als vrijwilliger!

Uitgebreide omschrijving

Voor een 83 jarige dame uit Waddinxveen zoeken we een vrijwilliger die structureel wil helpen bij de grote klussen in de tuin. De tuin zelf onderhouden gaat nog heel goed maar er zijn wat grotere klussen die regelmatig terug komen, daar zou ze wat assistentie bij kunnen gebruiken. Daarnaast is samen in de tuin werken een stuk gezelliger dan alleen! Een vast persoon die mevrouw komt helpen heeft de voorkeur, iemand waar ze op kan bouwen en kan vertrouwen. Dat maakt elkaar leren kennen ook een stuk makkelijker.


Heb jij groene vingers, of vind je buiten aan het werk zijn heel leuk en ga je graag samen met deze dame aan de slag? Meld je dan gauw aan!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Ondersteuning Thuis

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ondersteunende zaken. Het gaat niet om het geven van lichamelijke zorg. Onze vrijwilligers komen thuis bij ouderen, ondersteunen bij mantelzorg of bieden hulp in kwetsbare gezinnen.