Dementiemaatjes gezocht

Dementiemaatjes gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
ZorgBegeleidingSociaal contact
WelzijnOuderen
3 Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ondersteuning Thuis
#56328
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ondersteuning-Thuis/activiteiten/Dementiemaatjes-gezocht/56328 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers gezocht voor bezoeken bij mensen met dementie. Als DementieMaatje help je mensen met dementie om zo lang mogelijk de dingen te blijven doen waar ze plezier aan beleven. Gewoon, door hun hobby te delen. Of dat nu wandelen, koken, muziek maken of kletsen is. Juist die alledaagse dingen zijn voor iemand met dementie enorm waardevol. Mensen met dementie zijn gebaat bij regelmaat: vaste gezichten, een vast schema. Dat geeft hen rust en veiligheid. Daarom vragen we onze DementieMaatjes ten minste een half jaar inzetbaar te zijn. Je kunt ook de mantelzorger(s) van de hulpvrager even ontlasten zodat die even wat tijd heeft voor zichzelf. Van ons krijg je een passende training en begeleiding aangeboden. Spreekt dit vrijwilligers werk als Dementie Maatje je aan? 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ondersteuning Thuis

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ondersteunende zaken. Het gaat niet om het geven van lichamelijke zorg. Onze vrijwilligers komen thuis bij ouderen, ondersteunen bij mantelzorg of bieden hulp in kwetsbare gezinnen.