Bent of gaat u met pensioen? Word steunouder!

Bent of gaat u met pensioen? Word steunouder!

Structureel werk · 2–4 uur/week
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
WelzijnKinderen & Jongeren
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Ondersteuning Thuis
#78275
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ondersteuning-Thuis/activiteiten/Bent-of-gaat-u-met-pensioen-Word-steunouder/78275 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Of u nu kleinkinderen heeft of juist niet, als u van betekenis wil zijn voor kinderen in de buurt zijn we op zoek naar u!

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken steunGROOTouders, en dat kunnen stellen of alleenstaanden met of zonder kinderen zijn, van alle leeftijden. Dus ook betrokken en actieve senioren. Of wellicht bent of gaat u bijna met pensioen en wilt u graag iets betekeken voor een ander.


Heeft u tijd en ruimte om een gezin een hart onder de riem te steken door heel praktisch een gastvrij thuis te bieden aan één of meer kinderen? Dan leren we u graag kennen!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Ondersteuning Thuis

Vrijwilligers van Ondersteuning Thuis ondersteunen mensen die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, af en toe of regelmatig, voor korte of langere duur. Als vrijwilliger help je bij praktische en ondersteunende zaken. Het gaat niet om het geven van lichamelijke zorg. Onze vrijwilligers komen thuis bij ouderen, ondersteunen bij mantelzorg of bieden hulp in kwetsbare gezinnen.