Skip Sidebar
Kwadraad

Kwadraad

Non-profit

Over ons

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Steunouder gezocht voor twee zusjes van 7 en 9 jaar

Steunouder gezocht voor twee zusjes van 7 en 9 jaar

Taak
Kerkstraat 13, 2742 BG Waddinxveen, Netherlands
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kwadraad
#68796
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kwadraad1/activiteiten/Steunouder-gezocht-voor-twee-zusjes-van-7-en-9-jaar/68796 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij wekelijks tijd en ruimte op een doordeweekse middag? Misschien kun jij dan (één van) deze twee zusjes een middagje helemaal kind laten zijn!

Uitgebreide omschrijving

Kinderen grootbrengen is een hele klus. Voor alle ouders is het fijn om dat niet alleen te hoeven doen, Maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als hij of zij dat nodig heeft.


Deze twee zusjes dragen thuis een groot verantwoordelijkheidsgevoel vanwege de zorg voor hun zieke vader. In dit huishouden vol liefde wordt het hen gegund om eenmaal per week bij een steunouder echt even kind te mogen zijn en onbezorgd te spelen. De zusjes kunnen heel goed samen maar zeker ook apart van elkaar spelen bij ieder een eigen steunouder.


De meisjes voelen zich snel op hun gemak en spelen graag met Lego en houden van knutselen en buitenspelen. Het ene meisje (7 jaar) speelt graag samen en vindt spelen altijd leuk, haar zus (9 jaar) gedijt beter op rust en regelmaat en één op één aandacht van volwassenen.


Ben jij dé steunouder die hen een vertrouwde plek kan bieden waar zij welkom zijn en kind kunnen zijn?

Steunouders zijn er voor kinderen die één of twee dagdelen meedraaien in het gezin van de steunouder. Dit kunnen gezinnen zijn met of zonder kinderen, of juist met uitwonende kinderen. Ze helpen met hun inzet het gezin om de stress te verminderen. De ouders hebben met deze praktische steun een moment voor zichzelf en emotionele steun door het delen van de zorg rondom de kinderen.


Meer informatie is te vinden op www.steunouder.nl/waddinxveen.

Ook kunt u contact opnemen met Sandy van Gageldonk coördinator steunouder Waddinxveen via [email protected] of 06 27510199.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Kwadraad > Steunouder gezocht voor twee zusjes van 7 en 9 jaar

Over Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur.