Skip Sidebar
Kwadraad

Kwadraad

Non-profit

Over ons

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Steunouder gezocht voor een spontaan, blij, energiek jongetje van 6 jaar oud

Steunouder gezocht voor een spontaan, blij, energiek jongetje van 6 jaar oud

Taak · 2–4 uur
Kerkstraat 13, 2742 BG Waddinxveen, Netherlands
Maatje & buddySociaal contactZorgJeugdwerk
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kwadraad
#61790
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kwadraad1/activiteiten/Steunouder-gezocht-voor-een-spontaan-blij-energiek-jongetje-van-6-jaar-oud/61790 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een spontaan, blij, energiek jongetje van 6 jaar zijn wij op zoek naar een steunouder om één dagdeel per week te gaan spelen.

Uitgebreide omschrijving

Heb jij een groot hart en een plekje in je huis en leven? Dan ben jij misschien dé steunouder voor dit jongetje die hem één middag per week opvangt en zo de ouders wat lucht geeft?


De ouders zijn prima in staat om voor hun kinderen te zorgen, maar zij zien dat hun zoontje wat extra aandacht nodig heeft op dit moment. Dit vraagt extra uitdagingen in het gezin en zij hebben zelf onvoldoende mogelijkheden in hun eigen netwerk voor opvang om iedereen in het gezin wat lucht te geven. Door een middag per week deze gezellige jongen onder je hoede te nemen, zorg je ervoor dat de ouders zelf goed voor hun kinderen kunnen blijven zorgen. Hiermee voorkom je dat de stress toeneemt waardoor ze 'zwaardere' hulp nodig heeft.


Je hoeft met deze jongen niets bijzonders te doen. Hij wordt blij van spelletjes spelen, vissen, wandelen, buitenspelen of lekker aanrommelen in een schuurtje bijvoorbeeld. Eigenlijk draait hij gewoon een middagje mee in jouw/jullie (gezins)leven. Hij leert snel en maakt gemakkelijk contact.

Jij bent als het ware een (extra) oom of tante, opa of oma, buurman of buurvrouw bij wie hij gewoon onbezorgd kind kan zijn.


Vanaf 21 jaar tot 80 jaar, met of zonder kinderen, jij kunt Steunouder zijn!


Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Sandy van Gageldonk, Steunouder coördinator voor de gemeente Waddinxveen. Zij vertelt je er graag meer over.


We hebben in Waddinxveen meerdere aanvragen voor steunouders dus we kunnen kijken wat je mogelijkheden zijn. Stuur Sandy in een reactie je telefoonnummer en emailadres, dan neemt zij zo snel mogelijk contact met je op.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Kwadraad > Steunouder gezocht voor een spontaan, blij, energiek jongetje van 6 jaar oud

Over Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur.