Skip Sidebar
Kwadraad

Kwadraad

Non-profit

Over ons

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Steunouder gezocht voor een meisje van 7 jaar oud

Steunouder gezocht voor een meisje van 7 jaar oud

Taak · 2–4 uur
Kerkstraat 13, 2742 BG Waddinxveen, Netherlands
Maatje & buddySociaal contactBegeleidingNederlandsZorg
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kwadraad
#79364
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kwadraad1/activiteiten/Steunouder-gezocht-voor-een-meisje-van-7-jaar-oud/79364 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij wekelijks een dagdeel ruimte op een doordeweekse dag? Misschien kun jij dan wat betekenen voor de ouders van een meisje van 7 jaar oud?

Uitgebreide omschrijving


Een gezellig meisje van 7 jaar oud groeit op bij haar liefdevolle ouders.

Kinderen grootbrengen is een hele klus. Voor alle ouders is het fijn om dat niet alleen te hoeven doen. Maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als hij of zij dat nodig heeft. Dat geldt ook zo voor deze ouders van Marrokaanse afkomst.


Terwijl de vader aan het werk is zorgt de moeder voor haar kinderen. De opvoeding van haar drie kinderen valt haar soms wat zwaar. Zij zou enorm geholpen zijn met wat extra steun in de vorm van een steunouder. Wat krijg je ervoor terug? Een middagje gezelligheid, samen spelen en wellichte en leuk speelkameraadje voor je eigen kind(eren). Wat extra aandacht en gezelligheid zal er voor zorgen dat zij zich snel op zijn gemak zal voelen en zijn moeder even op adem kan komen.


Ben jij dé steunouder die een vertrouwde plek kan bieden waar zij welkom is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Steunouders zijn er voor kinderen die één of twee dagdelen meedraaien in het gezin van de steunouder. Dit kunnen gezinnen zijn met of zonder kinderen, of juist met uitwonende kinderen. Ze helpen met hun inzet het gezin om de stress te verminderen. De ouders hebben met deze praktische steun een moment voor zichzelf en emotionele steun door het delen van de zorg rondom de kinderen.


Meer informatie is te vinden op www.steunouder.nl/waddinxveen.

Ook kunt u contact opnemen met Sandy van Gageldonk coördinator steunouder Waddinxveen via [email protected] of 06 27510199.


WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN

😇 Verklaring Omtrent Gedrag


WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN

🤝 Extra begeleiding

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Kwadraad > Steunouder gezocht voor een meisje van 7 jaar oud

Over Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur.