Skip Sidebar
Kwadraad

Kwadraad

Non-profit

Over ons

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Steunouder gezocht voor een lieve gevoelige jongen van 8 jaar

Steunouder gezocht voor een lieve gevoelige jongen van 8 jaar

Taak
Kerkstraat 13, 2742 BG Waddinxveen, Netherlands
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kwadraad
#61787
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kwadraad1/activiteiten/Steunouder-gezocht-voor-een-lieve-gevoelige-jongen-van-8-jaar/61787 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een lief gevoelig jongetje van 8 jaar ben ik op zoek naar een leuke en gezellige plek om één of twee dagdelen per week te spelen. Ben jij zijn steunouder?

Uitgebreide omschrijving

Heb jij een groot hart én een plekje in je huis én in je leven? Dan ben jij misschien dé steunouder voor deze jongen die hem één middag per week opvangt en zo de ouders wat lucht geeft?


De ouders zijn prima in staat om voor hun kinderen te zorgen, maar hebben het nu na de geboorte van zijn broertje best even zwaar. Zelf hebben zij onvoldoende netwerk om hun zoontje even onder te brengen. Door een middag per week hun kind onder je hoede te nemen, zorg je ervoor dat de ouders zelf goed voor hun kinderen kunnen blijven zorgen. Hiermee voorkom je dat de stress toeneemt waardoor ze 'zwaardere' hulp nodig hebben.


Je hoeft met deze jongen niets bijzonders te doen. Hij draait gewoon een middagje mee in jouw/jullie leven. Jij bent als het ware een (extra) oom of tante, opa of oma, buurman of buurvrouw bij wie hij weer gewoon onbezorgd kind kan zijn. Deze jongen houdt van gezelligheid, buitenspelen, spelen met Lego en knutselen.Vanaf 21 jaar tot 80 jaar, met of zonder kinderen, jij kunt Steunouder zijn!


Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Sandy van Gageldonk, Steunouder coördinator voor de gemeente Waddinxveen. Zij vertelt je er graag meer over.


We hebben in Waddinxveen meerdere aanvragen van ouders die wel wat steun kunnen gebruiken, dus we kunnen kijken wat je mogelijkheden zijn. Stuur Sandy in een reactie je telefoonnummer en emailadres, dan neemt zij zo snel mogelijk contact met je op.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Kwadraad > Steunouder gezocht voor een lieve gevoelige jongen van 8 jaar

Over Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur.