Skip Sidebar
Kwadraad

Kwadraad

Non-profit

Over ons

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Steunouder gezocht voor een jongetje van 7 maanden

Steunouder gezocht voor een jongetje van 7 maanden

Taak · 2–4 uur
Kerkstraat 13, 2742 BG Waddinxveen, Netherlands
Maatje & buddySociaal contactBegeleidingNederlandsZorg
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kwadraad
#77347
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kwadraad1/activiteiten/Steunouder-gezocht-voor-een-jongetje-van-7-maanden/77347 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij wekelijks een dagdeel ruimte op maandag, woensdag of donderdag? Misschien kun jij dan wat betekenen voor de ouders van een klein jongetje van 7 maanden

Uitgebreide omschrijving

Kinderen grootbrengen is een hele klus. Voor alle ouders is het fijn om dat niet alleen te hoeven doen. Maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als hij of zij dat nodig heeft.


Een lief tevreden jongetje van 7 maanden groeit op bij zijn zorgzame en liefdevolle ouders. Vanwege gezondheidsproblemen bij de moeder valt de zorg voor hun zoon momenteel soms wat zwaar naast alles dat zij te regelen hebben. Zij zouden enorm geholpen zijn met wat extra steun in de vorm van een steunouder. Wat krijg je ervoor terug? Een ochtendje knuffelen, samen spelen en genieten van een kleintje die volop in ontwikkeling. Wat extra aandacht en gezelligheid zal er voor zorgen dat hij zich snel op zijn gemak zal voelen en zijn moeder even op adem kan komen.


Ben jij dé steunouder die hen een vertrouwde plek kan bieden waar hij welkom is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Steunouders zijn er voor kinderen die één of twee dagdelen meedraaien in het gezin van de steunouder. Dit kunnen gezinnen zijn met of zonder kinderen, of juist met uitwonende kinderen. Ze helpen met hun inzet het gezin om de stress te verminderen. De ouders hebben met deze praktische steun een moment voor zichzelf en emotionele steun door het delen van de zorg rondom de kinderen.


Meer informatie is te vinden op www.steunouder.nl/waddinxveen.

Ook kunt u contact opnemen met Sandy van Gageldonk coördinator steunouder Waddinxveen via [email protected] of 06 27510199.


WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN

😇 Verklaring Omtrent Gedrag


WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN

🤝 Extra begeleiding

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Kwadraad > Steunouder gezocht voor een jongetje van 7 maanden

Over Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur.