Skip Sidebar
Kwadraad

Kwadraad

Non-profit

Over ons

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Steunouder gezocht voor een jongetje van 3,5 jaar oud (tot aan september)

Steunouder gezocht voor een jongetje van 3,5 jaar oud (tot aan september)

Taak · 2–4 uur
Kerkstraat 13, 2742 BG Waddinxveen, Netherlands
Maatje & buddySociaal contactBegeleidingNederlandsZorg
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kwadraad
#79363
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kwadraad1/activiteiten/Steunouder-gezocht-voor-een-jongetje-van-35-jaar-oud-tot-aan-september/79363 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij wekelijks een dagdeel ruimte op een doordeweekse dag? Misschien kun jij dan wat betekenen voor de ouders van een jongetje van 3,5 jaar oud?

Uitgebreide omschrijving

Kinderen grootbrengen is een hele klus. Voor alle ouders is het fijn om dat niet alleen te hoeven doen. Maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als hij of zij dat nodig heeft.


Dit leuke bijdehand jongetje groeit op bij liefdevolle ouders. Met drie pubers in huis valt het verdelen van de aandacht, deze moeder soms wat zwaar. Deze kanjer is leergierig en eigenlijk al helemaal klaar voor de stap naar school. Een ochtendje of middagje samen erop uit, samen spelen, samen ontdekken zou hij fantastisch vinden. Verder is hij dol op spelen met auto's en treinen en bouwen met lego of blokken.


Ben jij dé steunouder die een vertrouwde plek kan bieden waar hij welkom is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Steunouders zijn er voor kinderen die één of twee dagdelen meedraaien in het gezin van de steunouder. Dit kunnen gezinnen zijn met of zonder kinderen, of juist met uitwonende kinderen. Ze helpen met hun inzet het gezin om de stress te verminderen. De ouders hebben met deze praktische steun een moment voor zichzelf en emotionele steun door het delen van de zorg rondom de kinderen.


Meer informatie is te vinden op www.steunouder.nl/waddinxveen.

Ook kunt u contact opnemen met Sandy van Gageldonk coördinator steunouder Waddinxveen via [email protected] of 06 27510199.


WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN

😇 Verklaring Omtrent Gedrag


WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN

🤝 Extra begeleiding

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Kwadraad > Steunouder gezocht voor een jongetje van 3,5 jaar oud (tot aan september)

Over Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur.