Skip Sidebar
Kwadraad

Kwadraad

Non-profit

Over ons

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Steunouder gezocht voor een bijdehand gezellig meisje van 3 jaar

Steunouder gezocht voor een bijdehand gezellig meisje van 3 jaar

Taak · 2–4 uur
Kerkstraat 13, 2742 BG Waddinxveen, Netherlands
Maatje & buddySociaal contactZorgJeugdwerk
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Kwadraad
#61790
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kwadraad1/activiteiten/Steunouder-gezocht-voor-een-bijdehand-gezellig-meisje-van-3-jaar/61790 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een bijdehand meisje van 3 jaar ben ik op zoek naar een fijne plek om tot begin september één of twee dagdelen per week te spelen. Ben jij haar steunouder?

Uitgebreide omschrijving

Heb jij een groot hart en een plekje in je huis en leven? Dan ben jij misschien dé steunouder voor dit meisje die haar één middag per week opvangt en zo de ouders wat lucht geeft?


De ouders zijn prima in staat om voor hun kinderen te zorgen, maar hebben het nu even zwaar na de geboorte van hun tweede kind. Zelf hebben zij onvoldoende mogelijkheden in hun netwerk om hun kinderen even onder te brengen. Door een middag per week hun dochter onder je hoede te nemen, zorg je ervoor dat de ouders zelf goed voor hun kinderen kunnen blijven zorgen. Hiermee voorkom je dat de stress toeneemt waardoor ze 'zwaardere' hulp nodig heeft.


Je hoeft met dit meisje niets bijzonders te doen. Zij wordt blij van knutselen, verven, klein, spelletjes spelen en puzzelen en draait gewoon een middagje mee in jouw/jullie leven. Zij leert snel en maakt gemakkelijk contact.

Jij bent als het ware een (extra) oom of tante, opa of oma, buurman of buurvrouw bij wie zij weer gewoon onbezorgd kind kunnen zijn.


Vanaf 21 jaar tot 80 jaar, met of zonder kinderen, jij kunt Steunouder zijn!


Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Sandy van Gageldonk, Steunouder coördinator voor de gemeente Waddinxveen. Zij vertelt je er graag meer over.


We hebben in Waddinxveen meerdere aanvragen van vraagouders dus we kunnen kijken wat je mogelijkheden zijn. Stuur Sandy in een reactie je telefoonnummer en emailadres, dan neemt zij zo snel mogelijk contact met je op.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Kwadraad > Steunouder gezocht voor een bijdehand gezellig meisje van 3 jaar

Over Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur.