Skip Sidebar
Kwadraad

Kwadraad

Non-profit

Over ons

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Steungezin gezocht voor twee broertjes van 4 en 5 jaar

Steungezin gezocht voor twee broertjes van 4 en 5 jaar

Taak · 2–4 uur
Kerkstraat 13, 2742 BG Waddinxveen, Netherlands
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Kwadraad
#68795
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kwadraad1/activiteiten/Steungezin-gezocht-voor-twee-broertjes-van-4-en-5-jaar/68795 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij één middagje per week tijd en ruimte én een groot hart voor kinderen? Misschien kun jij dan iets betekenen voor twee broertjes en hun moeder!

Uitgebreide omschrijving

Kinderen grootbrengen is een hele klus. Voor alle ouders is het fijn om dat niet alleen te hoeven doen, Maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als hij of zij dat nodig heeft.


Deze twee broertjes zouden het leuk vinden om wekelijks een middagje te spelen bij een steunouder. Zij houden van knutselen en spelen met auto's en dino's. En terwijl de kinderen wat extra aandacht krijgen, heeft de moeder wat tijd en ruimte om haar eigen administratie, huishouden en afspraken te regelen. De broertjes kunnen heel goed samen maar zeker ook apart van elkaar spelen bij ieder een eigen steunouder.


Ben jij dé steunouder die hen een vertrouwde plek kan bieden waar zij welkom zijn en kind kunnen zijn?

Steunouders zijn er voor kinderen die één of twee dagdelen meedraaien in het gezin van de steunouder. Dit kunnen gezinnen zijn met of zonder kinderen, of juist met uitwonende kinderen. Ze helpen met hun inzet het gezin om de stress te verminderen. De ouders hebben met deze praktische steun een moment voor zichzelf en emotionele steun door het delen van de zorg rondom de kinderen.


meer informatie is te vinden op www.steunouder.nl/waddinxveen.

Ook kunt u contact opnemen met Sandy van Gageldonk coördinator steunouder Waddinxveen via [email protected] of 06 27510199.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Kwadraad > Steungezin gezocht voor twee broertjes van 4 en 5 jaar

Over Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur.