Dringend een steunouder gezocht voor een jongetje van 7 maanden

Dringend een steunouder gezocht voor een jongetje van 7 maanden

Taak · 2–4 uur
Kerkstraat 13, 2742 BG Waddinxveen, Netherlands
Maatje & buddySociaal contactBegeleidingNederlandsZorg
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kwadraad
#73018
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Kwadraad1/activiteiten/Dringend-een-steunouder-gezocht-voor-een-jongetje-van-7-maanden/73018 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij en paar uurtjes per week tijd over? Misschien kun jij dan wat betekenen voor een gezin door hun zoontje van 7 maanden op te vangen

Uitgebreide omschrijving

Kinderen grootbrengen is een hele klus. Voor alle ouders is het fijn om dat niet alleen te hoeven doen. Maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als hij of zij dat nodig heeft.


Een stoer, lief jongetje van 7 maanden groeit op bij zijn zorgzame en liefdevolle ouders. Momenteel valt de zorg voor hun zoon zwaar omdat de moeder net geopereerd is en zij niet terug kunnen vallen op een eigen netwerk. Zij zouden enorm geholpen zijn met wat steun in de vorm van een paar uurtjes opvang van hun zoontje bij jou in huis. Wat krijg je ervoor terug? Een ochtendje knuffelen, samen spelen en genieten van een kleintje die volop in ontwikkeling. Wat extra aandacht en gezelligheid zal er voor zorgen dat hij zich snel op zijn gemak zal voelen en zijn moeder even op adem kan komen.


Ben jij dé steunouder die hen een vertrouwde plek kan bieden waar hij welkom is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Steunouders zijn er voor kinderen die één of twee dagdelen meedraaien in het gezin van de steunouder. Dit kunnen gezinnen zijn met of zonder kinderen, of juist met uitwonende kinderen. Ze helpen met hun inzet het gezin om de stress te verminderen. De ouders hebben met deze praktische steun een moment voor zichzelf en emotionele steun door het delen van de zorg rondom de kinderen.


Meer informatie is te vinden op www.steunouder.nl/waddinxveen.

Ook kunt u contact opnemen met Sandy van Gageldonk coördinator steunouder Waddinxveen via [email protected] of 06 27510199.


WAT VRIJWILLIGERS NODIG HEBBEN

😇 Verklaring Omtrent Gedrag


WAT WIJ VRIJWILLIGERS AANBIEDEN

🤝 Extra begeleiding

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Kwadraad

De maatschappelijk werkers van Kwadraad staan midden in de samenleving. We ondersteunen mensen die zelf geen oplossing kunnen vinden voor hun problemen. Daarvoor gaan we actief naar ze toe: de wijk in en achter de voordeur.