Skip Sidebar

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap ...

Deel

Chauffeur voor Klassewerk

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Vervoer
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53331
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Chauffeur-voor-Klassewerk/53331 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ben jij graag in contact met mensen en hou je van autorijden? Wij zoeken een chauffeur die onze clienten van en naar hun activiteitencentrum kan brengen.

Wie zijn wij

Activiteitencentrum Klassewerk van Ipse de Bruggen Waddinxveen biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Op de meeste basisgroepen wordt zowel licht industrieel, als ambachtelijk werk aangeboden, wat verkocht wordt in onze eigen cadeauwinkel.

Jouw baan als Vrijwilliger chauffeur voor Klassewerk

Je vervoert cliënten van de woonlocatie naar het activiteitencentrum en weer terug. Samen werk je met de andere chauffeurs in een pool en worden onze cliënten alle werkdagen tussen 8.00 en 9.00 's morgens en tussen 15.30 en 16.30 's middags naar en van hun werkplek gereden. Het rijden neemt per keer een uur in beslag. Een busje is beschikbaar.

Contactpersoon

Jenny Berkhout

[email protected]

088-9674180

Jouw profiel

Je bent flexibel inzetbaar en wilt en kan samenwerken met onze cliënten en medewerkers

Je hebt een geldig rijbewijs en voldoende rijervaring

Je bent bereid een rij-test af te leggen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen. We bieden zorg aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap. Zij zijn net als mensen zonder handicap stuk voor stuk bijzonder. Jong of oud, met een eigen persoonlijkheid, achtergrond en levensovertuiging.

Wij ondersteunen hen bij het leven van hun eigen leven en het ‘meedoen’ in onze samenleving. In wonen, werken, leren en recreëren, in de hele provincie Zuid-Holland. Dat doen wij vanuit onze deskundigheid, maar zeker ook vanuit betrokkenheid en passie. Zo voelen onze cliënten zich bij ons op hun plek. En kunnen zij zich ontplooien.

Iedereen is bijzonder. Zo kijken we naar onze cliënten. Naar onszelf en naar iedereen die betrokken is bij Ipse de Bruggen. Deze opvatting vind je in alles terug. In onze werkwijze én in onze medewerkers.