Skip Sidebar
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Non-profit

Over ons

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5 ...

Mensen met een beperkingWelzijnZorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Chauffeur voor Klassewerk

Chauffeur voor Klassewerk

Structureel werk · Flexibele uren
Spoorlaan 19, 2471 PB Zwammerdam, Netherlands
Vervoer
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ipse de Bruggen
#53331
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Ipse-de-Bruggen/activiteiten/Chauffeur-voor-Klassewerk/53331 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ben jij graag in contact met mensen en hou je van autorijden? Wij zoeken een chauffeur die onze clienten van en naar hun activiteitencentrum kan brengen.

Wie zijn wij

Activiteitencentrum Klassewerk van Ipse de Bruggen Waddinxveen biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Op de meeste basisgroepen wordt zowel licht industrieel, als ambachtelijk werk aangeboden, wat verkocht wordt in onze eigen cadeauwinkel.

Jouw baan als Vrijwilliger chauffeur voor Klassewerk

Je vervoert cliënten van de woonlocatie naar het activiteitencentrum en weer terug. Samen werk je met de andere chauffeurs in een pool en worden onze cliënten alle werkdagen tussen 8.00 en 9.00 's morgens en tussen 15.30 en 16.30 's middags naar en van hun werkplek gereden. Het rijden neemt per keer een uur in beslag. Een busje is beschikbaar.


Jouw profiel

Je bent flexibel inzetbaar en wilt en kan samenwerken met onze cliënten en medewerkers

Je hebt een geldig rijbewijs en voldoende rijervaring

Je bent bereid een rij-test af te leggen.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zwammerdam Activiteiten > Ipse de Bruggen > Chauffeur voor Klassewerk

Over Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.