Skip Sidebar
Historisch Genootschap Waddinxveen

Historisch Genootschap Waddinxveen

Club, vereniging of andere

Over ons

Het Historisch Genootschap Waddinxveen wil de geschiedenis van ons dorp levend houden en organiseert daartoe lezingen en excursies. Verder verschijnt één keer per kwartaal ons kwartaalblad Het Dorp ...

Deel
gastheer of gastvrouw Oudheidkamer HGW

gastheer of gastvrouw Oudheidkamer HGW

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 3 feb 2024
Mauritslaan, 2741 CE Waddinxveen, Nederland
Gastheer/vrouw
Buurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Historisch Genootschap Waddinxveen
#76391
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Historisch-Genootschap-Waddinxveen/activiteiten/gastheer-of-gastvrouw-Oudheidkamer-HGW/76391 om je aan te melden

Samenvatting

We zoeken vrijwilligers die op zaterdagmorgen of -middag mensen willen ontvangen in de Oudheidkamer van het HGW

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om mensen te ontvangen en heb je iets met de geschiedenis van Waddinxveen? Dan is het HGW op zoek naar jou. Sinds 27 januari jl is onze geheel vernieuwde Oudheidkamer op zaterdagen geopend voor publiek.

Jouw taak zal zijn mensen te ontvangen en wegwijs te maken door onze Oudheidkamer. Je krijgt voor je begint een korte basiscursus om de belangrijkste onderwerpen toe te kunnen lichten. Verder kun je bezoekers als ze dat wensen een kopje koffie of thee aanbieden.

De Oudheidkamer is alleen op zaterdagen geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je "diensten" zijn in beginsel voor maximaal drie uur. Je mag zelf kiezen hoe vaak je als gastheer/gastvrouw wilt optreden. Elke week, één keer per twee weken, of één keer per drie weken of één keer per maand. Het is aan jou om te beslissen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Onze Oudheidkamer bevindt zich in het verzamelgebouw Waddinxveen WereldWijd aan de Mauritslaan 55. We hebben daar samen met de Waddixnveense Kunstkring, Vluchtelingewerk en Gered Gereeedschap Waddinxveen. Naast ons zit RTW Waddinxveen.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Historisch Genootschap Waddinxveen > gastheer of gastvrouw Oudheidkamer HGW

Over Historisch Genootschap Waddinxveen

Het Historisch Genootschap Waddinxveen wil de geschiedenis van ons dorp levend houden en organiseert daartoe lezingen en excursies. Verder verschijnt één keer per kwartaal ons kwartaalblad Het Dorp Waddinxveen. Ook hebben we een oudheidkamer waar we onderwerpen over ons dorp tentoonstellen.