Skip Sidebar
CVV Be Fair

CVV Be Fair

Non-profit

Over ons

CVV Be Fair is in 1953 opgericht en voetbalt sinds 2008 op het complex aan de Toernooiweg in Waddinxveen en telt ongeveer 1200 leden, spelend en niet spelend. CVV Be Fair is een ambitieuze ...

Deel
 Schoonmaker/ster kantine

Schoonmaker/ster kantine

Structureel werk · Flexibele uren
Toernooiweg, 2742 LE Waddinxveen, Netherlands
Handwerken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
CVV Be Fair
#53265
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/CVV-Be-Fair/activiteiten/Schoonmakerster-kantine/53265 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

CVV Be Fair is op zoek naar een schoonmaker/maakster die samen met onze huidige vrijwilliger zorgdraagt voor het schoonhouden van de kantine, het sanitair en de bestuurs-en commissiekamer. Hij/zij wordt onderdeel van het enthousiaste team van de vereniging, dat het hele complex, binnen en buiten, onderhoudt. Dat gebeurt op maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend van ca 8.00 uur tot 12.00 uur. In principe een baantje voor 12 uur per week. Eventueel zijn we ook met invulling hiervan op maandag- en vrijdagochtend (totaal 8 uur) al heel erg geholpen zijn.

 

We zijn op zoek naar een volwassene die na een aantal weken inwerken redelijk zelfstandig aan de slag kan.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > CVV Be Fair > Schoonmaker/ster kantine

Over CVV Be Fair

CVV Be Fair is in 1953 opgericht en voetbalt sinds 2008 op het complex aan de Toernooiweg in Waddinxveen en telt ongeveer 1200 leden, spelend en niet spelend. CVV Be Fair is een ambitieuze Christelijke Voetbal Vereniging met een sociale en sportieve functie, waar iedereen op zijn/ haar eigen niveau kan voetballen. Samen en met respect voor elkaar. Het complex van CVV Be Fair omvat vijf velden, waarvan twee kunstgrasvelden, een tribune, een Business Club/ Sponsorhome, een kantine en zestien kleedkamers. Het standaardelftal speelt in de Vierde klasse zaterdag in het KNVB-district West II (2022/23).

Daarnaast biedt CVV Be Fair een ondernemers community bestaande uit meer dan 80 bedrijven uit verschillende sectoren. CVV Be Fair heeft zo een sterke verbondenheid met de ondernemersgemeenschap in Waddinxveen en omstreken. Een actieve club van bedrijven die via deze community hun netwerk kunnen versterken.