Skip Sidebar
CVV Be Fair

CVV Be Fair

Non-profit

Over ons

CVV Be Fair is in 1953 opgericht en voetbalt sinds 2008 op het complex aan de Toernooiweg in Waddinxveen en telt ongeveer 1200 leden, spelend en niet spelend. CVV Be Fair is een ambitieuze ...

Deel
CVV Be Fair

Over CVV Be Fair

CVV Be Fair is in 1953 opgericht en voetbalt sinds 2008 op het complex aan de Toernooiweg in Waddinxveen en telt ongeveer 1200 leden, spelend en niet spelend. CVV Be Fair is een ambitieuze Christelijke Voetbal Vereniging met een sociale en sportieve functie, waar iedereen op zijn/ haar eigen niveau kan voetballen. Samen en met respect voor elkaar. Het complex van CVV Be Fair omvat vijf velden, waarvan twee kunstgrasvelden, een tribune, een Business Club/ Sponsorhome, een kantine en zestien kleedkamers. Het standaardelftal speelt in de Vierde klasse zaterdag in het KNVB-district West II (2022/23).

Daarnaast biedt CVV Be Fair een ondernemers community bestaande uit meer dan 80 bedrijven uit verschillende sectoren. CVV Be Fair heeft zo een sterke verbondenheid met de ondernemersgemeenschap in Waddinxveen en omstreken. Een actieve club van bedrijven die via deze community hun netwerk kunnen versterken.

Foto's