Skip Sidebar
CVV Be Fair

CVV Be Fair

Non-profit

Over ons

CVV Be Fair is in 1953 opgericht en voetbalt sinds 2008 op het complex aan de Toernooiweg in Waddinxveen en telt ongeveer 1200 leden, spelend en niet spelend. CVV Be Fair is een ambitieuze ...

Deel
Coördinator G-Voetbal

Coördinator G-Voetbal

Taak
Toernooiweg, 2742 LE Waddinxveen, Netherlands
Activiteiten begeleidenSportTrainingBegeleidingSociaal contact
Sport & RecreatieMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
CVV Be Fair
#60042
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/CVV-Be-Fair/activiteiten/Coordinator-G-Voetbal/60042 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij de coördinator die ons komt helpen met G-Voetbal (voetbal voor gehandicapten)?

Uitgebreide omschrijving

Sport is mooi, voetbal is prachtig. Dat hebben we ook tijdens het WK weer zien gebeuren ruim 5.000 km hier vandaan.

Voetbal is toegankelijk voor iedereen, daarom genieten wij ook iedere week van ons G-voetbal (Voetbal voor Gehandicapten). Het is fantastisch om het plezier en de inzet te zien van deze groep voetballers en de mensen er om heen.


Door persoonlijke omstandigheden van de kartrekker van ons G-voetbal zijn wij echter op zoek naar enkele enthousiastelingen die zich willen inspannen voor deze groep. Iedere dinsdagavond van 7 tot 8 traint onze

groep G-voetballers (2 teams, in totaal ca. 25 spelers) met elkaar bij Be Fair, en op zaterdag spelen zowel onze G1 als G2 hun wedstrijden.

We zijn dringend op zoek naar mensen die willen helpen bij het trainen, en vooral ook op de zaterdagen. Het gaat om o.a. het regelen van het taxivervoer naar uitwedstrijden, zorgen dat onze jongens weten waar ze op welk tijdstip moeten zijn, en het coachen tijdens de wedstrijden.

Plezier gegarandeerd !!!


Wie helpt onze G-voetballers het seizoen door?

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > CVV Be Fair > Coördinator G-Voetbal

Over CVV Be Fair

CVV Be Fair is in 1953 opgericht en voetbalt sinds 2008 op het complex aan de Toernooiweg in Waddinxveen en telt ongeveer 1200 leden, spelend en niet spelend. CVV Be Fair is een ambitieuze Christelijke Voetbal Vereniging met een sociale en sportieve functie, waar iedereen op zijn/ haar eigen niveau kan voetballen. Samen en met respect voor elkaar. Het complex van CVV Be Fair omvat vijf velden, waarvan twee kunstgrasvelden, een tribune, een Business Club/ Sponsorhome, een kantine en zestien kleedkamers. Het standaardelftal speelt in de Vierde klasse zaterdag in het KNVB-district West II (2022/23).

Daarnaast biedt CVV Be Fair een ondernemers community bestaande uit meer dan 80 bedrijven uit verschillende sectoren. CVV Be Fair heeft zo een sterke verbondenheid met de ondernemersgemeenschap in Waddinxveen en omstreken. Een actieve club van bedrijven die via deze community hun netwerk kunnen versterken.