Skip Sidebar

Over ons

Het Boomkwekerijmuseum wil met zijn gebouwen, collectie, historische kwekerij en zijn vrijwilligers een representatief beeld verschaffen van de geschiedenis en ontwikkeling van de boomkwekerij in het ...

Kunst & cultuur
Partnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
 Gastvrouwen/gastheren

Gastvrouwen/gastheren

Structureel werk · Flexibele uren
Reijerskoop 52, 2771 Boskoop, Netherlands
Gastheer/vrouw
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Boomkwekerijmuseum
#53391
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Boomkwekerijmuseum/activiteiten/Gastvrouwengastheren/53391 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Gastvrouwen/gastheren ontvangen de bezoekers en zijn daarom het visitekaartje van het museum. Het gaat vooral om het bieden van gastvrijheid en service, het beheren van de kassa en verkopen vanuit onze museumwinkel.

De werkzaamheden worden steeds in koppels gedaan, zodat onderlinge ondersteuning mogelijk is.

Gastvrij, sociaal en communicatief.

Enige ervaring met een kassa of computer is nuttig.

Bij voorkeur minimaal twee dagdelen per week beschikbaar.

Met de vrijwilligerscoördinator wordt een kennismakingsgesprek gevoerd.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Boskoop Activiteiten > Boomkwekerijmuseum > Gastvrouwen/gastheren

Over Boomkwekerijmuseum

Het Boomkwekerijmuseum wil met zijn gebouwen, collectie, historische kwekerij en zijn vrijwilligers een representatief beeld verschaffen van de geschiedenis en ontwikkeling van de boomkwekerij in het Groene Hart en in het bijzonder in de regio Boskoop, vanaf de vijftiende eeuw tot heden, met aandacht voor de toekomst en voor andere boomkwekerijcentra in Nederland. Dit gebeurt onder de noemer: ‘Boomkwekerij, gisteren, vandaag en morgen’ Het Boomkwekerijmuseum is een leuk museum en met de ongeveer 85 vrijwilligers is het ook gezellig.