Post | november 2023 | Nieuws | 1 min lezen

21 november was een gezellige vrijwilligersmarkt in Cultuurhuys De Kroon

Diverse bezoekers en stands van organisaties tijdens de vrijwilligersmarkt van 21 november 2023

21 november was een gezellige vrijwilligersmarkt in Cultuurhuys De Kroon

Het was een gezellige goedbezochte middag op dinsdag 21 november in Cultuurhuys De Kroon. Om half 4 ging de vrijwilligersmarkt van start. Twintig vrijwilligersorganisaties waren vertegenwoordigd en allen hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Bezoekers van de markt werden geïnformeerd over de diversiteit binnen het vrijwilligerswerk in Waddinxveen, kwamen rondsnuffelen en konden ‘op de man af’ aan vrijwilligers van de vertegenwoordigde organisaties vragen wat voor vacatures men te vervullen had, wat het vrijwilligerswerk bij hen behelst en waarom nou juist dát werk zo ontzettend leuk is!

Er heerste een gezellige en enthousiaste sfeer tijdens de markt. Niet alleen was er veel contact met potentiële vrijwilligers, ook gingen veel organisaties met elkaar in gesprek. Even kennismaken met anderen, even bijpraten sinds de vorige keer of mogelijke samenwerkingen verkennen. Ook hielden diverse vertegenwoordigers een korte inspirerende pitch over wat zij als vrijwilligersorganisatie doen en wie zij nog zoeken om hun vrijwilligersteam te versterken.

 

Ben jij ook op zoek naar vrijwilligers of vrijwilligerswerk, maar heb je de vrijwilligersmarkt gemist? Schroom niet om contact op te nemen met de coördinator van Vrijwilligerswerk Waddinxveen: Caroline Schillemans. Zij maakt graag kennis met je en samen kunnen jullie verkennen welke stappen ondernomen kunnen worden om de juiste vrijwilligers of de juiste vrijwilligersvacature te vinden! Je kunt haar bellen via 0182-601729 of stuur een e-mail naar [email protected]


Deel blogpost