Skip Sidebar
Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Je kunt bij Vrijwilligerswerk Waddinxveen terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Wil je als vrijwilliger aan de slag in Waddinxveen? Wij bieden ...

Duurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereikenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Vrijwilliger voor sport en beweging - Vluchtelingen Waddinxveen

Vrijwilliger voor sport en beweging - Vluchtelingen Waddinxveen

Project (Tijdelijk) · 1–3 uur/week · Voor ongeveer 5 maanden
Sniepweg, 2742 AR Waddinxveen, Nederland
Activiteiten begeleidenSportNederlandsArabisch
Sport & RecreatieVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk Waddinxveen
#57957
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Vrijwilligerswerk-Waddinxveen/activiteiten/Vrijwilliger-voor-sport-en-beweging---Vluchtelingen-Waddinxveen/57957 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de (jong)volwassen vluchtelingen in de tennishal zijn we op zoek naar een vrijwilliger die wil ondersteunen bij bewegingsmomenten.

Uitgebreide omschrijving

Voor de (jong) volwassen bewoners van de tennishal is het belangrijk om genoeg te bewegen. Vandaar dat we op zoek zijn naar een vrijwilliger die ondersteuning wil geven bij sportmomenten. Dit kunnen grondoefeningen zijn maar ook snel wandelen of hardlopen. Er zijn geen materialen maar ook zonder zijn er vast genoeg oefeningen te doen.


We zijn op zoek naar één of meerdere vrijwilligers die weten hoe verstandig te bewegen zodat er geen blessures ontstaan.


Als zich meer vrijwilligers aanmelden dan kan 1 uur in de week voldoende zijn.


Ken of ben jij deze vrijwilliger reageer dan op deze vacature.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Vrijwilligerswerk Waddinxveen > Vrijwilliger voor sport en beweging - Vluchtelingen Waddinxveen

Over Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Je kunt bij Vrijwilligerswerk Waddinxveen terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Wil je als vrijwilliger aan de slag in Waddinxveen? Wij bieden bemiddeling op maat én een actueel, uitgebreid vacatureoverzicht. Wil je als organisatie vacatures voor vrijwilligers plaatsen? Ook dan kun je bij ons terecht voor bemiddeling en ondersteuning.

Met onze diensten en initiatieven leveren wij een belangrijke bijdrage aan het versterken van het lokale vrijwilligerswerk. We ondersteunen organisaties en burgerinitiatieven met werving van vrijwilligers, advies en informatie over de inzet van vrijwilligers, deskundigheidsbevordering en lokale samenwerking.