Skip Sidebar
Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Je kunt bij Vrijwilligerswerk Waddinxveen terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Wil je als vrijwilliger aan de slag in Waddinxveen? Wij bieden ...

Duurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereikenGoede gezondheid en welzijn
Deel
Training Gastvrijheid

Training Gastvrijheid

Workshop · 16 mei, 14:00 - 17:00
Gouweplein 1, 2741 MW Waddinxveen, Nederland
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel workshop
Vrijwilligerswerk Waddinxveen
#78717
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Vrijwilligerswerk-Waddinxveen/activiteiten/Training-Gastvrijheid/78717 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als vrijwilliger ontvang je vaak bezoekers. Deze training draait om het welkome gevoel dat je de bezoeker graag laat ervaren, en hoe doof je vervelend gedrag?

Uitgebreide omschrijving

Gastvrijheid

Deze training draait om het welkome gevoel dat je de bezoeker graag laat ervaren. Dat start met het begroeten en vlot aansluiten bij de ander. Op een oprechte en prettige wijze echt contact maken en erachter komen waar de bezoeker voor komt. Aandacht en belangstelling doet de onderlinge relatie goed en zorgt voor een tevreden bezoeker die graag weer terugkomt. Hier speelt actief luisteren een belangrijke rol, evenals de kunst van de juiste vragen stellen.


Natuurlijk kijken we naar zowel verbale als non-verbale communicatie. Immers, de juiste houding is erg belangrijk! Ook kijken we naar het belang van de ruimte. Wat maakt dat een ruimte wel of niet gastvrij aandoet?


Tot slot staan we ook stil bij wat te doen als de bezoeker vervelend gedrag vertoont; hij raakt bijvoorbeeld gefrustreerd of wordt boos. Hoe zorg je ervoor dat dit gedrag snel “uitdooft”?

We gaan vooral veel oefenen om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen.Praktische info:


Deze drie uur durende training wordt je gratis aangeboden door Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen. Door je in te schrijven voor de training ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.


De training gaat door bij voldoende aanmeldingen. Je wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.


Heb je je ingeschreven maar kun je om wat voor reden dan ook niet komen? Meld je tijdig af, dan kunnen we iemand anders blij maken met de plek die jij nu gereserveerd hebt.


Heb je interesse in deze training maar komt het niet uit op 16 mei? Meld dat dan via [email protected] of 0182-601729, dan houden we je op de hoogte wanneer we de training nogmaals organiseren.

Hoe kom ik er?

De training wordt gegeven in Cultuurhuys De Kroon
Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel workshop
workshops > Vrijwilligerswerk Waddinxveen > Training Gastvrijheid

Over Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Je kunt bij Vrijwilligerswerk Waddinxveen terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Wil je als vrijwilliger aan de slag in Waddinxveen? Wij bieden bemiddeling op maat én een actueel, uitgebreid vacatureoverzicht. Wil je als organisatie vacatures voor vrijwilligers plaatsen? Ook dan kun je bij ons terecht voor bemiddeling en ondersteuning.

Met onze diensten en initiatieven leveren wij een belangrijke bijdrage aan het versterken van het lokale vrijwilligerswerk. We ondersteunen organisaties en burgerinitiatieven met werving van vrijwilligers, advies en informatie over de inzet van vrijwilligers, deskundigheidsbevordering en lokale samenwerking.