Skip Sidebar
Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Je kunt bij Vrijwilligerswerk Waddinxveen terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Wil je als vrijwilliger aan de slag in Waddinxveen? Wij bieden ...

Duurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereikenGoede gezondheid en welzijn
Deel
De vitale vrijwilliger!

De vitale vrijwilliger!

Workshop · 3 jul, 14:00 - 17:00
Gouweplein 1, 2741 MW Waddinxveen, Nederland
Welzijn
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Aanmeldingen sluiten in 15 days.
Deel workshop
Vrijwilligerswerk Waddinxveen
#78653
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Vrijwilligerswerk-Waddinxveen/activiteiten/De-vitale-vrijwilliger/78653 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Krijg nóg meer energie, passie en plezier in je vrijwilligerswerk! In deze training leer je in drie stappen hoe je over voldoende energie kunt beschikken.

Uitgebreide omschrijving

De vitale vrijwilliger!


Krijg nóg meer energie, passie en plezier in je vrijwilligerswerk! In de sociale sector waar vrijwilligers vaak zelf het verschil uitmaken, zijn energie en vitaliteit noodzakelijk. Een energieke vrijwilliger is fit en werkt met passie en plezier. Onderzoek wijst uit dat energieke vrijwilligers een positief effect hebben op hun collega’s en dat de kwaliteit van hun werk toeneemt.


In deze training leer je in drie stappen hoe je over voldoende energie kunt beschikken. Allereerst staan we stil bij het goed zorgen voor jezelf. Je leert je sterke kanten kennen en hoe je deze nog beter kunt inzetten in je vrijwilligerswerk. Het beste van jezelf inzetten leidt immers tot meer plezier en betere resultaten.

Vervolgens krijg je inzicht in jouw eigen energievreters en energiegevers en hoe deze met elkaar in balans te brengen. Of beter nog; hoe je een energie-overschot realiseert. Tenslotte krijg je handige tips hoe je je eigen invloed op je vrijwilligerswerk kunt vergroten. Dit is vaak meer dan je denkt! Door invloed uit te oefenen, geef je richting aan je werk wat motiveert en voor extra energie zorgt.

Aan het einde van de training heb je je eigen “energie-plan” opgesteld en kan je dit direct in de praktijk brengen. 


Praktische info:


Deze drie uur durende training wordt je gratis aangeboden door Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen. Door je in te schrijven voor de training ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.


De training gaat door bij voldoende aanmeldingen. Je wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.


Heb je je ingeschreven maar kun je om wat voor reden niet komen? Meld je tijdig af, dan kunnen we iemand anders blij maken met de plek die jij nu gereserveerd hebt.


Bij voldoende animo wordt de training in de avond op 3 juli nogmaals gegeven. Laat weten dat je interesse hebt in de avondcursus via [email protected] of via 0182-601729.


Heb je interesse in deze training maar komt het niet uit op 3 juli? Meld dat dan via bovenstaande gegevens, dan houden we je op de hoogte wanneer we de training nogmaals organiseren.

Hoe kom ik er?

De training wordt gegeven in Cultuurhuys De Kroon
Aanmeldingen sluiten in 15 days.
Deel workshop
workshops > Vrijwilligerswerk Waddinxveen > De vitale vrijwilliger!

Over Vrijwilligerswerk Waddinxveen

Je kunt bij Vrijwilligerswerk Waddinxveen terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot vrijwilligerswerk. Wil je als vrijwilliger aan de slag in Waddinxveen? Wij bieden bemiddeling op maat én een actueel, uitgebreid vacatureoverzicht. Wil je als organisatie vacatures voor vrijwilligers plaatsen? Ook dan kun je bij ons terecht voor bemiddeling en ondersteuning.

Met onze diensten en initiatieven leveren wij een belangrijke bijdrage aan het versterken van het lokale vrijwilligerswerk. We ondersteunen organisaties en burgerinitiatieven met werving van vrijwilligers, advies en informatie over de inzet van vrijwilligers, deskundigheidsbevordering en lokale samenwerking.