Skip Sidebar

Over ons

TOOS is een moderne vereniging met een breed sportaanbod (meer dan 100 uur sport per week) voor alle leeftijden en op elk niveau. Voor iedereen van 1 tot 80 jaar is wel een geschikte sportles te ...

Deel
 Coördinator Dans

Coördinator Dans

Structureel werk · Flexibele uren
Staringlaan 18, 2741 GC Waddinxveen, Netherlands
Sport
Kinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Toos Dans- en Turnvereniging
#53222
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Toos-Dans--en-Turnvereniging/activiteiten/Coordinator-Dans/53222 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Toos zoekt:

  • De dansafdeling binnen het bestuur vertegenwoordigt
  • Eventueel een extra taak voortvloeiend uit de bestuursvergadering op zich wil nemen
  • Meedenkt en meepraat over de visie van de vereniging

Tijdsbesteding

  • Tien vergaderingen per jaar met het bestuur
  • Een algemene ledenvergadering per jaar
  • Een aantal dansvergaderingen per jaar
  • Gemiddeld een half uur per week voor het coördineren van de dansactiviteiten
NULL

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Toos Dans- en Turnvereniging

TOOS is een moderne vereniging met een breed sportaanbod (meer dan 100 uur sport per week) voor alle leeftijden en op elk niveau. Voor iedereen van 1 tot 80 jaar is wel een geschikte sportles te vinden. Van High Intensity Interval Training tot hartrevalidatie. Ook Fit Balans, volleybal, twirlen dans en yoga wordt georganiseerd. 

TOOS staat officieel voor: “Ter Ontwikkeling Onzer Spieren” Tegenwoordig is het motto: “Tijdloos Opwindend Ontspannend Sportief”. 

De club heeft een eigen gebouw met 3 zalen, bijna 800 sporters, circa 25-30 docenten en ca 100 vrijwilligers en wordt met vrijwillige en betaalde inzet georganiseerd. Vind je organiseren leuk of wil jet het vooral ontwikkelen? Bij TOOS kun je tijdloos inzetten.

Kom gerust kennismaken!