VRIJWILLIG(ST)ER BESTUURS ASSISTENT(E)  RTW

VRIJWILLIG(ST)ER BESTUURS ASSISTENT(E) RTW

Structureel werk · 5–8 uur/week
2741 CE, Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting voor Radio en Televisie Waddinxveen (RTW FM)
#78041
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Stichting-voor-Radio-en-Televisie-Waddinxveen-RTW-FM/activiteiten/VRIJWILLIGSTER-BESTUURS-ASSISTENTE-RTW/78041 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Afwisselende functie, veel organisatorische communicatieve taken. Flexibel in werktijden grotendeels thuis te kunnen uitoefenen.

Uitgebreide omschrijving

RTW is een Stichting Lokale omroep voor radio en televisie in Waddinxveen e.o.

Wij zijn op zoek naar een bestuursassistent (e)  die kan helpen met organisatorische, communicatieve en administratieve taken.

Je bent de rechterhand van de voorzitter, secretaris en penningmeester. Het bestuur bestaat nu uit 4 personen en degene die bovenstaande functie uit gaat oefenen als vrijwilliger, zal het 5e bestuurslid worden van de Lokale omroep RTW.

Je bent een spin in het Web bij het regelen en organiseren van alle voorkomende secretariële, administratieve en projectmatige werkzaamheden. Je bent aanspreekpunt voor diverse organisaties. Je hebt een klantgerichte instelling. Je bent sterk in het organiseren van vergaderingen, notuleren en het stellen van de juiste prioriteiten. Hiervoor beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent aanspreekpunt voor diverse telefonische vragen vanuit diverse klanten, luisteraars en de vrijwilligers werkzaam voor onze stichting. Indien mogelijk zul je deze zelf afhandelen of weten wie er moet worden benaderd.

Daar RTW sinds december 2023 onderdeel is van de Federatie Stichting Streekomroep Midden-Holland zal de huidige secretaris, zich meer moeten gaan focussen om de voorzitter te helpen met de extra taken die dit met zich voortbrengt.

Je zal in het begin meer tijd kwijt zijn om alles te leren hoe het werkt bij een radio/televisie station en te leren bij wie of wat je moet zijn, maar we gaan ervan uit dat je later ongeveer 5 tot 10 uur per week hier mee bezig zal zijn. De ene week minder dan de andere, afhankelijk van de projecten die lopen.

Heb je interesse in deze functie om voor deze leuke organisatie je vrijwillig te willen inzetten, kan je contact opnemen met de voorzitter Willy Klomp 06-52626493 of je kan mailen naar: [email protected]

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting voor Radio en Televisie Waddinxveen (RTW FM)

RTW FM is de lokale radio-omroep van Waddinxveen.

Wij maken radioprogramma’s voor alle Waddinxveners en ver daarbuiten. Ons programma-aanbod is zeer divers: lokaal en regionaal nieuws, kunst, cultuur, sport en politiek komen bij ons ruimschoots aan bod.

Maar ook de doelgroepenradio is bij RTW FM goed vertegenwoordigd: blues, rock, reggae, disco, house, nederlands en country. Bij RTW FMhoor je het allemaal.

Maar ook heeft RTW FM regelmatig live bands en live deejays in de studio. RTW FM is gewoon heel veelzijdig.

Heb jij affiniteit met muziek,techniek of vind je het gewoon leuk om wat te kunnen betekenen voor RTW FM?

Bekijk dan eens onze beschikbare vacatures.