Skip Sidebar

Over ons

RTW FM is de lokale radio-omroep van Waddinxveen.

Wij maken radioprogramma’s voor alle Waddinxveners en ver daarbuiten. Ons programma-aanbod is zeer divers: lokaal en regionaal nieuws, kunst, ...

Deel

Bestuurslid Communicatie en Evenementen

Structureel werk · Flexibele uren
Tollenslaan 163, 2741 XX Waddinxveen, Netherlands
BestuurMarketing & CommunicatieEvenement & festival
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting voor Radio en Televisie Waddinxveen (RTW FM)
#53312
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Stichting-voor-Radio-en-Televisie-Waddinxveen-RTW-FM/activiteiten/Bestuurslid-Communicatie-en-Evenementen/53312 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Als Bestuurslid Communicatie En Evenementen ben je verantwoordelijk voor alle communicatie bij RTW en ben je de spil bij de organisatie en verslaggeving van evenementen.

Je zorgt voor een grotere naamsbekendheid van RTW FM door middel van de RTW Krant, flyers, persberichten en andere uitingen in lokale media, zoals wijkkranten en regionale weekbladen. Daarnaast ben je de aansturende motiverende kracht bij de organisatie en verslaggeving van evenementen (speciale uitzendingen, Koningsdag, 4 Mei Herdenking, Kerstuitzending, Wielerronde en andere evenementen).

Een uitdagende maar mooie bestuursfunctie!

Bestuurlijke ervaring is een pré maar niet noodzakelijk.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting voor Radio en Televisie Waddinxveen (RTW FM)

RTW FM is de lokale radio-omroep van Waddinxveen.

Wij maken radioprogramma’s voor alle Waddinxveners en ver daarbuiten. Ons programma-aanbod is zeer divers: lokaal en regionaal nieuws, kunst, cultuur, sport en politiek komen bij ons ruimschoots aan bod.

Maar ook de doelgroepenradio is bij RTW FM goed vertegenwoordigd: blues, rock, reggae, disco, house, nederlands en country. Bij RTW FMhoor je het allemaal.

Maar ook heeft RTW FM regelmatig live bands en live deejays in de studio. RTW FM is gewoon heel veelzijdig.

Heb jij affiniteit met muziek,techniek of vind je het gewoon leuk om wat te kunnen betekenen voor RTW FM?

Bekijk dan eens onze beschikbare vacatures.