Maatje

Maatje

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Tielweg 3, 2803 PK Gouda, Netherlands
Maatje & buddy
Kinderen & JongerenMensen met een beperkingOuderenVluchtelingen & Minderheden
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Kernkracht
#53357
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Stichting-Kernkracht1/activiteiten/Maatje/53357 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Een maatje bij Kernkracht is een vrijwilliger die geïnteresseerd is in mensen met een psychische kwetsbaarheid, verleent formeel gezien geen zorg maar laat voor vier uur per maand zijn/haar hart spreken door er samen op uit te gaan of een deelnemer te bezoeken.

Wij zoeken op dit moment een maatje voor een mevrouw uit Waddinxveen. Ze is 51 jaar en van Spaanse komaf. Ze is geboren in Den Haag. Ze heeft 2 zonen en een hond en is werkzaam in de catering. Haar interesses zijn hardlopen, wandelen, shoppen en reizen. Ook naar de bioscoop of een ander uitje doet ze graag. Verder vindt ze het fijn om met de hond te wandelen en te fietsen.

Wil je graag iets voor iemand betekenen? Voel je je betrokken bij mensen die te maken hebben met psychische kwetsbaarheid?

Je hebt een open houding, kunt goed luisteren en je bent geduldig.

Je geniet ervan om anderen blij te maken.

Je bent 4 uur in de maand beschikbaar.

Je bent gïnteresseerd in mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Kernkracht

Stichting KernKracht is een belangenorganisatie ter bevordering van de psychische, sociale en maatschappelijke gezondheid