Leuke vrouw met Down Syndroom  een ochtend begeleiden

Leuke vrouw met Down Syndroom een ochtend begeleiden

Structureel werk · Flexibele uren
Noordeinde 95, 2742 AB Waddinxveen, Netherlands
Mensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Gouweburgh Uniek
#53356
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Stichting-Gouweburgh-Uniek/activiteiten/Leuke-vrouw-met-Down-Syndroom-een-ochtend-begeleiden/53356 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

 

wij zoeken individueel begeleiding voor:

Een leuke vrouw van 28 jaar met het syndroom van down zoekt  individuele  begeleiding in een Brasserie op de vrijdag van 9.45 uur tot 14.15 uur. Makkelijke werkzaamheden  in een kleinschalige Brasserie.

 

Enthousiast , motiveren en stimuleren zijn de toverwoorden en affiniteit met deze doelgroep. Ervaring in de horeca is niet noodzakelijk.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Gouweburgh Uniek

Stichting Gouweburgh is een jonge organisatie, kleinschalig en werkzaam op een landelijk en rustige locatie in Waddinxveen (Noordeinde 95).

Ze bieden begeleiding aan mensen vanaf 18 jaar, met een (lichte) verstandelijke beperking. Ze organiseren dagbesteding met oa een creatieve doelstelling,oa schilderen, tekenen, mozaïek, naailessen, koken en nog veel meer mogelijkheden, voor iedereen is er wel een leuke en creatieve bezigheid. 
De mogelijkheid om te werken met dieren oa paarden, alpaca's, koeien, schapen, konijnen en jonge dieren, die regelmatig op de zorgboerderij geboren worden.

De mogelijkheid om te werken werken in het groen ( bloemen, bloemstukken, kerstkransen enzv) .

Stichting Gouweburgh biedt jongeren de mogelijkheid kun kwaliteiten te ontdekken.

Zelfkennis geeft zelfvertrouwen. Ieder mens is uniek!