Houtbewerker

Houtbewerker

Structureel werk · Flexibele uren
Noordeinde 95, 2742 AB Waddinxveen, Netherlands
Gastheer/vrouwDieren verzorgen
Mensen met een beperking
Activiteit Delen
Stichting Gouweburgh Uniek
#53349
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Stichting-Gouweburgh-Uniek/activiteiten/Houtbewerker/53349 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste begeleider, die het leuk vindt om van hout leuke , eenvoudige dingen wil maken met een klein groepje of individueel.

Ideeen genoeg, maar helaas handen te weinig en we vinden het leuk nieuwe vaardigheden en mogelijkheden te ontdekken.

 

Wij zoeken iemand , die het geweldig  vindt om met een gezellig groepje leuke houten dingen in elkaar wil timmeren. Heeft u affiniteit met onze doelgroep, kom dan eens langs. De koffie staat altijd klaar.

 

 

 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Gouweburgh Uniek

Stichting Gouweburgh is een jonge organisatie, kleinschalig en werkzaam op een landelijk en rustige locatie in Waddinxveen (Noordeinde 95).

Ze bieden begeleiding aan mensen vanaf 18 jaar, met een (lichte) verstandelijke beperking. Ze organiseren dagbesteding met oa een creatieve doelstelling,oa schilderen, tekenen, mozaïek, naailessen, koken en nog veel meer mogelijkheden, voor iedereen is er wel een leuke en creatieve bezigheid. 
De mogelijkheid om te werken met dieren oa paarden, alpaca's, koeien, schapen, konijnen en jonge dieren, die regelmatig op de zorgboerderij geboren worden.

De mogelijkheid om te werken werken in het groen ( bloemen, bloemstukken, kerstkransen enzv) .

Stichting Gouweburgh biedt jongeren de mogelijkheid kun kwaliteiten te ontdekken.

Zelfkennis geeft zelfvertrouwen. Ieder mens is uniek!