Skip Sidebar

Over ons

Stichting Gouweburgh is een jonge organisatie, kleinschalig en werkzaam op een landelijk en rustige locatie in Waddinxveen (Noordeinde 95).

Ze bieden begeleiding aan mensen vanaf 18 jaar, met een ...

Natuur & MilieuKunst & cultuurZorg
Deel
 Een “ hulpjuf”

Een “ hulpjuf”

Structureel werk · Flexibele uren
Noordeinde 95, 2742 AB Waddinxveen, Netherlands
Gastheer/vrouwOnderwijs
Mensen met een beperking
Activiteit Delen
Stichting Gouweburgh Uniek
#53352
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Stichting-Gouweburgh-Uniek/activiteiten/Een--hulpjuf/53352 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Onze doelgroep wil graag extra hulp bij het lezen, schrijven en rekenen. Ook werken we met thema's , waar ook weer lezen en schrijven bij hoort. ( bv vlinders, kaas maken enzv.)  Praktijk en theorie gaan samen. Er is veel materiaal aanwezig bij ons. Voor onze doelgroep is het belangrijk om het geleerde bij te houden en waar mogelijkheden meer te leren en te weten komen.

Iemand die individueel "les" wil geven en begeleiden, zodat het geleerde herhaald wordt en uitgebreid wordt. Belangrijk voor de zelfstandigheid van onze doelgroep.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Gouweburgh Uniek

Stichting Gouweburgh is een jonge organisatie, kleinschalig en werkzaam op een landelijk en rustige locatie in Waddinxveen (Noordeinde 95).

Ze bieden begeleiding aan mensen vanaf 18 jaar, met een (lichte) verstandelijke beperking. Ze organiseren dagbesteding met oa een creatieve doelstelling,oa schilderen, tekenen, mozaïek, naailessen, koken en nog veel meer mogelijkheden, voor iedereen is er wel een leuke en creatieve bezigheid. 
De mogelijkheid om te werken met dieren oa paarden, alpaca's, koeien, schapen, konijnen en jonge dieren, die regelmatig op de zorgboerderij geboren worden.

De mogelijkheid om te werken werken in het groen ( bloemen, bloemstukken, kerstkransen enzv) .

Stichting Gouweburgh biedt jongeren de mogelijkheid kun kwaliteiten te ontdekken.

Zelfkennis geeft zelfvertrouwen. Ieder mens is uniek!