Dierenambulance bijrijder

Dierenambulance bijrijder

Structureel werk · 4–5 uur/week
Industriestraat 1b, 2802 AC Gouda, Netherlands
Dieren verzorgenVervoerEerste hulp
Dierenwelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening
#54302
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Stichting-Centrum-voor-Dierenhulpverlening/activiteiten/Dierenambulance-bijrijder/54302 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als bijrijder dierenambulance zorg je samen met de chauffeur dat de in nood verkerende (wilde)dieren de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen

Als bijrijder op de dierenambulance ben je de ‘eerste man in het veld’ om gewonde of zieke dieren te redden! Je zorgt dat de chauffeur de juiste informatie krijgt om een gewond of dood dier te kunnen vinden. Je bepaalt samen met de chauffeur een goede aanpak (het is vaak nog niet zo makkelijk een gewond dier te vangen) en voert die uit. Daarnaast zorg je er ook voor dat de ambulance de juiste materialen bij zich heeft, schoon is en dat de informatie over de gereden ritten goed geregistreerd wordt.


Ben jij een teamspeler, praktisch ingesteld en stressbestendig? Dan hebben we jou graag in onze pool van bijrijders!


Wat bieden wij

-         een gedegen inwerkperiode

-         gemotiveerde collega’s met de wil de schouders eronder te zetten

-         leuke medewerkersbijeenkomsten

-         veel voldoening

-         een hoop lol 😊


Ben je minimaal een dagdeel per week beschikbaar en wil je ons enthousiaste team in dit dankbare werk komen versterken? Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden; voor iedere dierenvriend is er passend werk te vinden. Eerst meelopen en werk en sfeer ‘proeven’ is altijd mogelijk.  




Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening

Stichting Centrum voor Dierenhulpverlening biedt hulp aan noodlijdende huisdieren én in het wild levende dieren in de gemeenten Gouda, Krimpenerwaard, Zuidplas en Waddinxveen.

Met elkaar zorgen we ervoor dat de dieren de hulp krijgen die ze nodig hebben. Zo worden honden en katten bijvoorbeeld met de dierenambulance opgehaald en naar de dierenarts of het asiel gebracht. Vogels en in het wild levende dieren worden in onze eigen opvang ondergebracht en verzorgd tot ze weer in de natuur kunnen worden uitgezet. Voor gevonden huisdieren wordt de eigenaar gezocht.

De dierenambulance,  de vogelopvang en de centrale zouden niet kunnen draaien zonder onze – onmisbare - vrijwilligers. Alle vrijwilligers krijgen in aanvang een interne ‘on-the-job’ opleiding.