Zorgvrijwilligers Thuis gezocht

Zorgvrijwilligers Thuis gezocht

Structureel werk · 4–8 uur/week
Flexibele locatie
ZorgWelzijnOuderen
3 Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Steunpunt Midden Holland
#76734
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Steunpunt-Midden-Holland/activiteiten/Zorgvrijwilligers-Thuis-gezocht/76734 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je betrokken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan is Steunpunt Midden Holland op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

‘Mijn vrouw is helaas erg ziek. Ik zorg met alle liefde voor haar, maar het is wel zwaar. Op vrijdagochtend komt een aardige dame om voor mijn vrouw te zorgen, zodat ik naar mijn voetbalclub kan gaan. Samen met mijn maten zorg ik ervoor dat de grasvelden er in de weekenden ‘strak’ bij liggen. Dat is voor mij mijn ontspanning.’ 


Wil jij die vrijwilliger zijn die een mantelzorger bij hen thuis ontlast? Neem dan contact op met Annette Bekker via [email protected]. Meld je aan voor 28 feb 2024 en doe mee met de training voor nieuwe vrijwilligers op 27 en 28 maart 2024.


Wij vragen:

  • twee dagdelen per week beschikbaar zijn;
  • bereidheid om eenvoudige zorgtaken te verrichten.


Wij bieden:

  • introductietraining;
  • goede coaching en begeleiding;
  • bijeenkomsten om situaties te bespreken met collega’s;
  • een bijzondere werkomgeving in een hecht team.


Kijk op onze website www.steunpuntmh.nl voor meer informatie.

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Steunpunt Midden Holland

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.