Skip Sidebar

Over ons

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Zorgvrijwilliger hospice Waddinxveen

Zorgvrijwilliger hospice Waddinxveen

Structureel werk · 8 uur/week
Ridder van Catsweg 67, 2803 NA Gouda, Netherlands
Gastheer/vrouwZorg
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Steunpunt Midden Holland
#53419
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Steunpunt-Midden-Holland/activiteiten/Zorgvrijwilliger-hospice-Waddinxveen/53419 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zorgvrijwilligers gevraagd voor het hospice in Waddinxveen

Uitgebreide omschrijving

‘Ondersteuning geven aan mensen voor wie sterven nabij is en hun familie is mooi, niet zwaar maar mooi’ is dé uitspraak van de mensen die vrijwilligerswerk doen bij Steunpunt Midden Holland. Mogelijk heb je je bedenkingen daarbij, maar de praktijk wijst uit dat mensen daadwerkelijk het werk als mooi ervaren.

Als het levenseinde nabij komt, is hulp en ondersteuning van familie, vrienden, buren van groot belang. Mantelzorgondersteuning van vrijwilligers kan dan uitkomst bieden.

Als thuisblijven niet mogelijk is, is het bijna-thuis-hospice een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen. Als vrijwilliger werk je twee keer per week vier uur in het hospice in Waddinxveen.

Ben je betrokken, kun je samenwerken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Is je belangstelling gewekt? Neem contact met ons op.

 

  • minimaal twee dagdelen per week beschikbaar zijn;
  • bereidheid om eenvoudige zorgtaken te verrichten.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gouda Activiteiten > Steunpunt Midden Holland > Zorgvrijwilliger hospice Waddinxveen

Over Steunpunt Midden Holland

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.