Skip Sidebar

Over ons

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Zorgvrijwilliger Ondersteuning Thuis

Zorgvrijwilliger Ondersteuning Thuis

Structureel werk · 4–8 uur/week
Flexibele locatie
Ondersteunend werkZorg
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Steunpunt Midden Holland
#66044
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Steunpunt-Midden-Holland/activiteiten/Zorgvrijwilliger-Ondersteuning-Thuis/66044 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je betrokken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Word dan zorgvrijwilliger Ondersteuning Thuis!

Uitgebreide omschrijving

Veel mensen willen sterven in hun vertrouwde omgeving. Dat is vaak mogelijk met hulp van familie en vrienden. Maar wist je dat deze mantelzorgers ondersteund kunnen worden door goed opgeleide VPTZ vrijwilligers van Steun• Midden Holland? 


Maximaal twee keer per week word je als vrijwilliger ingezet en je blijft samen met collega vrijwilliger bij dezelfde inzet. Voordat je begint, krijg je goede informatie en er is altijd een back-up beschikbaar als je een vraag hebt. Je waakt bij iemand thuis, zodat mantelzorgers even tijd kunnen nemen voor andere dingen.


Ben je betrokken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!


Is je belangstelling gewekt? Neem contact met ons op. Meld je snel aan vóór 26 juni 2023 en volg de training voor aspirant vrijwilligers op de donderdagen 10 en 17 augustus 2023.


Wij vragen:

• minimaal twee dagdelen per week beschikbaar zijn;

• bereidheid om eenvoudige zorgtaken te verrichten.

 

Wij bieden:

• introductietraining;

• goede coaching en begeleiding;

• bijeenkomsten om situaties te bespreken met collega’s;

• een bijzondere werkomgeving in een hecht team.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Steunpunt Midden Holland

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.