Skip Sidebar

Over ons

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Kookvrijwilliger Hospice Waddinxveen

Kookvrijwilliger Hospice Waddinxveen

Structureel werk · 3–4 uur/week
Florijnlaan 100, 2742 LK Waddinxveen, Nederland
Koken & eten
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Steunpunt Midden Holland
#72789
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Steunpunt-Midden-Holland/activiteiten/Kookvrijwilliger-Hospice-Waddinxveen/72789 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hou je van koken en ben je op zoek naar bijzonder vrijwilligerswerk? Steun. Midden Holland is voor hospice Waddinxveen op zoek naar een kookvrijwilliger.

Uitgebreide omschrijving

De dienst van de kookvrijwilliger begint om 15.00 uur en eindigt rond de klok van 19.00 uur. Allereerst word je door de coördinator ingelicht over de gasten. Je gaat bij de gasten langs en vraagt wat ze willen eten. Soms een drie gangenmaaltijd en soms een klein favoriet liflafje, maar altijd met aandacht voor de gast. Je zorgt voor de boodschappen, waarna je aan het kokkerellen slaat. Daarna serveer je de maaltijd. 


Ons doel is bereikt als de gast kan zeggen: “ bijna net als thuis”.


Wat verwachten wij?

  • Minimaal één keer per week beschikbaar zijn
  • Luisteren naar de wens van de gast
  • Creatief zijn in de kookkunst
  • Zich willen verdiepen in verschillende culturen
  • Hygiënisch kunnen werken 
  • Twee keer per jaar werkoverleg met de kookvrijwilligers


Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Daatje van Dijk (coördinator) op telefoonnummer 0182 864176.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Waddinxveen Activiteiten > Steunpunt Midden Holland > Kookvrijwilliger Hospice Waddinxveen

Over Steunpunt Midden Holland

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.