Skip Sidebar

Over ons

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Keukenprinsen of prinsessen

Keukenprinsen of prinsessen

Structureel werk · Flexibele uren
Ridder van Catsweg 67, 2803 NA Gouda, Netherlands
Koken & eten
Ouderen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Steunpunt Midden Holland
#53407
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Steunpunt-Midden-Holland/activiteiten/Keukenprinsen-of-prinsessen/53407 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Hou je van koken en ben je op zoek naar bijzonder vrijwilligerswerk?

Het hospice in Waddinxveen is op zoek naar een kookvrijwilliger.

De dienst van de kookvrijwilliger begint om 15.00 uur en eindigt rond de klok van 19.00 uur. Allereerst word je door de coördinator ingelicht over de gasten. Je gaat bij de gasten langs en vraagt wat ze willen eten. Soms een drie gangenmaaltijd en soms een klein favoriet liflafje, maar altijd met aandacht voor de gast. Je zorgt voor de boodschappen, waarna je aan het kokkerellen slaat. Daarna serveer je de maaltijd.

Ons doel is bereikt als de gast kan zeggen: “bijna net als thuis”.

Wat verwachten wij? :

  • Minimaal één keer per week beschikbaar zijn
  • Luisteren naar de wens van de gast
  • Creatief zijn in de kookkunst
  • Zich houden aan eigen verantwoordelijkheden en bevoegdheden
  • Zich willen verdiepen in verschillende culturen
  • Hygiënisch kunnen werken

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Daatje van Dijk (coördinator)  op telefoonnummer 0182 864176.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gouda Activiteiten > Steunpunt Midden Holland > Keukenprinsen of prinsessen

Over Steunpunt Midden Holland

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.