Skip Sidebar

Over ons

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Het hospice in Waddinxveen is op zoek naar vrijwilligers

Het hospice in Waddinxveen is op zoek naar vrijwilligers

Structureel werk · Flexibele uren
Ridder van Catsweg 67, 2803 NA Gouda, Netherlands
Gastheer/vrouwZorg
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Steunpunt Midden Holland
#53398
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Steunpunt-Midden-Holland/activiteiten/Het-hospice-in-Waddinxveen-is-op-zoek-naar-vrijwilligers/53398 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

‘Ondersteuning geven aan mensen voor wie sterven nabij is en hun familie is mooi, niet zwaar maar mooi’ is dé uitspraak van de mensen die vrijwilligerswerk doen bij Steun● Midden Holland. Mogelijk heb je je bedenkingen daarbij, maar de praktijk wijst uit dat mensen daadwerkelijk het werk als mooi ervaren.

Als het levenseinde nabij komt, is hulp en ondersteuning van familie, vrienden, buren van groot belang. Mantelzorgondersteuning van vrijwilligers kan dan uitkomst bieden.

Als thuisblijven niet mogelijk is, is het bijna-thuis-hospice een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen. Als vrijwilliger werk je twee keer per week vier uur in het hospice in Waddinxveen.

Ben je betrokken, kun je samenwerken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Is je belangstelling gewekt? Neem contact op met Annette Bekker via 0182-358199 (op maan- of woensdag) of mail Annette via [email protected] voor een afspraak met de coördinator om kennis te maken. Meld je aan vóór 21 februari 2022.Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website www.steunpuntmh.nl.

  • minimaal twee dagdelen per week beschikbaar zijn;
  • bereidheid om eenvoudige zorgtaken te verrichten.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Gouda Activiteiten > Steunpunt Midden Holland > Het hospice in Waddinxveen is op zoek naar vrijwilligers

Over Steunpunt Midden Holland

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.