Skip Sidebar

Over ons

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Bijzondere hospice vrijwilligers gezocht voor ondersteuning bij mensen thuis

Bijzondere hospice vrijwilligers gezocht voor ondersteuning bij mensen thuis

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 10 apr 2023
Flexibele locatie
Gastheer/vrouwZorg
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Steunpunt Midden Holland
#55862
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Steunpunt-Midden-Holland/activiteiten/Bijzondere-hospice-vrijwilligers-gezocht-voor-ondersteuning-bij-mensen-thuis/55862 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het hospice in Waddinxveen is wellicht bekend, maar wat veel mensen niet weten is dat we hetzelfde ook bij mensen thuis doen. Hiervoor zoeken we vrijwilligers!

Uitgebreide omschrijving

Het overgrote deel van de mensen zou, als de tijd komt, graag thuis in de eigen vertrouwde omgeving willen sterven. Gelukkig is dit met hulp van familie en vrienden (mantelzorgers) vaak mogelijk. We weten uit ervaring dat mantelzorgers het graag allemaal zelf willen doen.


Maar soms staat het water hen aan de lippen. Steunpunt Midden-Holland heeft vrijwilligers klaarstaan die bij de mensen thuis ondersteuning geven. Als vrijwilliger Ondersteuning Thuis neem je de taak van de mantelzorger over, zodat de mantelzorger even kan bijtanken, een boodschap doen of bijslapen.


Ben je betrokken, kun je samenwerken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat verwachten we?

  • minimaal twee dagdelen per week beschikbaar zijn;
  • bereidheid om eenvoudige zorgtaken te verrichten.


Meld je aan via de website. In het voorjaar van 2023 volgt de eerstvolgende training.

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Steunpunt Midden Holland

Steunpunt Midden Holland biedt hulp aan terminaal zieke mensen en hun naasten. Dit doen we in de thuissituatie en dan maakt het niet uit of de terminaal zieke thuis woont of bijvoorbeeld in een wooncentrum. Als het thuis niet meer lukt, dan kunnen mensen ook terecht in het hospice in Gouda of in het hospice in Waddinxveen. Vrijwilligers bieden tijd, aandacht en ondersteuning daar waar nodig en gewenst.