Skip Sidebar

Over ons

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om ...

Sport & RecreatieWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
escaperoom Waddinxveen

escaperoom Waddinxveen

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 27 mei 2024 Voor ongeveer 3 maanden
Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
Sport & RecreatieWelzijn
Goede gezondheid en welzijnPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Aanmeldingen sluiten in 11 days.
Activiteit Delen
Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen
#79603
Scan me of ga naar www.vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl/o/Sport-spel-en-bewegen-platform-Waddinxveen/activiteiten/escaperoom-Waddinxveen/79603 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

VRIJWILLIGERS GEZOCHT, VOOR HET HOSTEN/BEGELEIDEN VAN ESCAPEROOM-BEZOEKERS!

Uitgebreide omschrijving

Voor een nieuw project, “Skaperoom Escape De Kunst” zoeken wij vrijwilligers om bezoekers van deze escaperoom te begeleiden! Vanaf 4 juni t/m 20 juli aanstaande is de escaperoom te spelen, op openingsdagen om 10 uur, 12 uur, 14 uur, 16 uur en 19 uur. Kun je helpen? Als gastvrije suppoost!


Voor deze “Skaperoom Escape De Kunst” zoeken wij vrijwilligers om bezoekers van deze escaperoom te begeleiden! Lijkt je dat wat, meld je dan aan via [email protected] 


Op Maandag 27 mei hebben we van 15.00 uur tot 17.00uur, in het SK-Lab (Passage 240 in Waddinxveen) een 

ESCAPEROOM vrijwilligersbijeenkomst & training

om te leren hoe de escaperoom-bezoekers goed te kunnen begeleiden en meer uitleg te krijgen over de thema’s in de escaperoom. 


Wil je eerst meer informatie? Kom dan ook! 


Wat gaan we doen:

Uitleg over het project SKaperoom Escape de Kunst 

Maatschappelijke relevantie in de SKaperoom: 

Kunst, cultuur en educatie

Gebiedsontwikkeling en geschiedenis

Maatschappelijk thema Dementie


Op dit laatste thema krijgen we een training deze avond: 

Dementie: Wat is het? Erkennen, herkennen

Hoe begeleid je bezoekers: wat geven we iedere bezoeker mee?

Wat is je eigen rol in het dagelijkse leven?


Zien we je dan?


Groeten 

van de SKaperoom-crew (met Luuk van Gils, Kuno Mooren, Mark Briggeman, Lieneke Huibregts, Elma Mein, Henk de Bas, Ellen de Roos)


Lijkt je dat wat, meld je dan aan via [email protected] 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 11 days.
Activiteit Delen

Over Stichting Platform Sport, Spel en Bewegen Waddinxveen

Het Sportplatform probeert zo veel mogelijk inwoners te laten genieten van sport door drempels te verlagen en iedereen gelijke kansen te geven. Iedereen moet zich aangesproken en uitgenodigd voelen om sport te beleven. Naast het bevorderen van de gezondheid betekent sport voor velen ook een bron van energie, plezier en inspiratie. Om dat te bereiken moeten de voorwaarden om te kunnen sporten in orde zijn. We ondersteunen sportaanbieders met het aanbieden van een kwalitatief sterk, toegankelijk en veilig sportaanbod.

Daarnaast denken we mee over een toekomstbestendige sportinfrastructuur die uitnodigend, faciliterend en toegankelijk is voor iedereen. Het Sportplatform fungeert als een belangenbehartiger van de sportaanbieders in Waddinxveen. We organiseren ontmoetingen om mensen met elkaar in contact te brengen, samenwerkingen tot stand te brengen en kennis te delen. We halen de wensen van verenigingen en andere sportaanbieders op en bespreken deze waar nodig met de gemeente. Daarnaast voorzien we de gemeente (on)gevraagd van advies en kunnen we vraagstukken vanuit de gemeente neerleggen bij de vertegenwoordigers van de sportaanbieders’


Het platform wil eraan bijdragen dat de inwoners van Waddinxveen optimaal en naar eigen wensen en mogelijkheden kunnen deelnemen aan sport, spel en beweging, dan wel daarbij betrokken kunnen zijn. En het wil dat de maatschappelijke functies van sport, spel en beweging in Waddinxveen optimaal worden benut.

Het platform richt zich primair op (besturen van) Waddinxveense aanbieders van sport, spel en beweging, de Waddinxveense scholen, Gemeente Waddinxveen, sportbelangenorganisaties en indirect op de Waddinxveense inwoners.